Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Aegean: Αύξηση 11% στους επιβάτες εξωτερικού στο αεροδρόμιο ''Μακεδονία'' Θεσσαλονίκης

Αύξηση κατά 11% παρουσίασε η επιβατική κίνηση εξωτερικού της Aegean Airlines μέσω του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης στο δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου του 2014, κυρίως ως αποτέλεσμα της επέκτασης του δικτύου της εταιρείας, με την προσθήκη νέων προορισμών.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, στο εν λόγω δίμηνο διακινήθηκαν από και προς προορισμούς εκτός Ελλάδας 159.945 άτομα, έναντι 144.288 στο αντίστοιχο χρονικό.....
διάστημα του 2013, ενώ στην περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου, η συνολική επιβατική κίνηση εξωτερικού της εταιρείας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης παρουσίασε αύξηση 6%, φτάνοντας τους 426.046 επιβάτες, 24.330 περισσότερους σε σχέση με το περσινό επτάμηνο.
Για το 2014, η Aegean συνδέει τη Θεσσαλονίκη με 16 προορισμούς εξωτερικού. Μέσω της συγκεκριμένης εταιρείας και για όλη τη θερινή περίοδο, η πόλη συνδέεται αεροπορικώς με οκτώ προορισμούς στη Γερμανία (Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Ανόβερο, Κολωνία, Νυρεμβέργη, Στουτγάρδη), με τη Λάρνακα, το Τελ Αβίβ, το Γερεβάν, καθώς και με το Παρίσι και τις Βρυξέλλες. Παράλληλα, η Θεσσαλονίκη έχει αεροπορική σύνδεση με τρεις προορισμούς στη Ρωσία (Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και Ροστόφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: