Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

55.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΟΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΣΤΗ ΒΡΕΑΤΑΝΙΑ...

Κοντά στις 55.000 ευρώ κοστίζει στα βρετανικά ζευγάρια που θέλουν να χωρίσουν ένα διαζύγιο, αναφέρει έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας...
Ενώ τα δικαστικά έξοδα έχουν σημειώσει πτώση τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν κάποια «κρυφά» κόστη, που ανεβάζουν το ποσό ενός διαζύγιο κατά 57%, όπως αναφέρει στην έρευνά της η ασφαλιστική εταιρεία Aviva.

Κάποια από τα... κρυφά κόστη ενός διαζυγίου είναι οι εορταστικές διακοπές, το γυμναστήριο ή και αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού, που ακολουθούν συνήθως ένα διαζύγιο.

Ένας στους δεκατρείς Βρετανούς που χωρίζει το διασκεδάζει πηγαίνοντας διακοπές, όπου και χαλά κατά μέσο όρο 2.500 ευρώ ενώ ακολουθούν αγορές γκάτζετ που κοστίζουν περί  τα 1.600 ευρώ.

Το κόστος των δικαστικών εξόδων για την έκδοση ενός διαζυγίου έπεσαν από το 2006 από τα 2.300 ευρώ στα 1.600 και ο λόγος, σύμφωνα με την Aviva είναι ότι τα ζευγάρια πια απευθύνονται σε online υπηρεσίες.

Πάντως, το ετήσιο κόστος για την έκδοση διαζυγίων στη Μεγάλη Βρετανία είναι 7,1 δισ. ευρώ.

Συνήθως ο χρόνος για την έκδοση ενός διαζυγίου φτάνει τους 11,5 μήνες ενώ ένα στα 10 ζευγάρια περιμένει έως και δύο χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: