Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Στοχευμένοι έλεγχοι για την καταπολέμηση της παράνομης κατασκήνωσης στη Σιθωνία Χαλκιδικής Ελέγχθηκαν συνολικά 112 άτομα και 15 οχήματα, συνελήφθη 1 άτομο και βεβαιώθηκαν 56 παραβάσεις

Πολύγυρος, 16 Αυγούστου 2014

  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, για την πρόληψη και καταστολή της εν γένει παραβατικότητας και την καταπολέμηση της παράνομης (ελεύθερης) κατασκήνωσης, πραγματοποιήθηκαν την 13.08.2014 από τις πρωινές έως τις μεσημβρινές ώρες, στοχευμένοι έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή Σιθωνίας της Χαλκιδικής και ειδικότερα στις περιοχές Καβουρότρυπες, Μύτη Βουρβουρούς, Μπάρα Βουρβουρούς και Καρύδι.
 Ειδικότερα:

Στην περιοχή «Καβουρότρυπες» Σιθωνίας:  διενεργήθηκαν σαράντα τρεις (43) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν σαράντα τρεις (43) παραβάσεις για εγκατάσταση σκηνών.
Στην περιοχή «Μύτη Βoυρβουρούς» Σιθωνίας : διενεργήθηκαν δέκα (10) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν δέκα (10) παραβάσεις για εγκατάσταση σκηνών από ημεδαπούς.
Στην περιοχή «Μπάρα Βουρβουρούς» Σιθωνίας : διενεργήθηκε ένας (1) έλεγχος και βεβαιώθηκε μία (1) παράβαση για εγκατάσταση σκηνής.
Στην περιοχή «Καρύδι» Σιθωνίας : διενεργήθηκαν δύο (2) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν δύο (2) παραβάσεις για εγκατάσταση σκηνών.
Στην αστυνομική δράση συμμετείχαν αστυνομικοί της Τουριστικής Αστυνομίας Χαλκιδικής, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας καθώς και αστυνομικοί των κατά τόπους Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής και ελέγχθηκαν συνολικά 112 άτομα, εκ των οποίων 86 ημεδαποί και 26 αλλοδαποί, καθώς και 15 οχήματα.
 Τέλος κατά την διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν και σχετίζονται με την παράνομη κατασκήνωση, προσήχθησαν 3 άτομα, εκ των οποίων 2  ημεδαποί και 1 αλλοδαπός, συνελήφθη 1 ημεδαπός για άσκηση εμπορικής δραστηριότητας εκτός καταστήματος χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή (καντίνα) και βεβαιώθηκαν συνολικά 56 παραβάσεις για παράνομη εγκατάσταση σκηνών.
Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: