Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Watersports Beach Party στα Λιμανάκια του Porto Carras Grand Resort!

Στο μοναδικό θέρετρο Porto Carras Grand Resort, το Σάββατο 2 Αυγούστου 2014 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί το πιο περιπετειώδες Watersports Beach Party του καλοκαιριού!
Στις δύο private παραλίες στα λιμανάκια του Porto Carras με τα καταπράσινα νερά, επτά δυναμικά watersports, dj-sets πάνω στην άμμο, δροσερά cocktails και άφθονο νερό συνιστούν την κορυφαία επιλογή του καλοκαιριού για τους.....

λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και της περιπέτειας!

Εναλλακτικά θαλάσσια αθλήματα, όπως το wakeboard, η ιστιοπλοΐα, το windsurf, το SUP (Stand Up Paddling), το Subwing αλλά και μουσικό πάρτυ που θα πλαισιώνονται τόσο από Έλληνες όσο και από διεθνείς παραγωγούς και djs, στα πλαίσια ενός υπαίθριου party στην φύση έρχονται για πρώτη φορά στη Σιθωνία Χαλκιδικής να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους!
Με μήκος περίπου 9χμ και περισσότερους από 25 κολπίσκους, τα λεγόμενα λιμανάκια, είναι ένα μικρό θαύμα φυσικής ομορφιάς. Δεν πρόκειται για μία μοναδική παραλία αλλά για ένα σύνολο από κολπίσκους, μία δαντελωτή ακτογραμμή στα νότια του συγκροτήματος με καταγάλανα νερά και έντονη βλάστηση που φθάνει μέχρι τη θάλασσα.
Οι επισκέπτες του συγκροτήματος μπορούν να απολαύσουν το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής με τα πόδια ή το ποδήλατo καθώς υπάρχουν σηματοδοτημένα μονοπάτια κατά μήκος της ακτής.

Οι πιο διασκεδαστικές και περιπετειώδεις διακοπές που μπορεί κανείς να φανταστεί γίνονται πραγματικότητα στο Porto Carras Grand Resort!



Δεν υπάρχουν σχόλια: