Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Η…..ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ των ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ !!

του Βλάση Γωγούση
¨Όταν ακούω :
« Όπως έγινε και με την απελευθέρωση του ΟΤΕ , με την δημιουργία και άλλων ( ανταγωνιστικών) εταιρειών και έπεσαν οι τιμές " , ανάβουν οι.....λαμπτήρες μου !!

Ποιες τιμές βρέ αθεόφοβοι;



Που ( με τις όποιες δυσκολίες του παλαιού ΟΤΕ) , με τα δωρεάν 131( πληροφορίες), 141( αναγγελία ώρας) και τις στάνταρτ (δωρεάν,επαναλαμβάνω) τεχνικές υπηρεσίες βλαβών κλπ, εξυπηρετούσε με λογικές τιμές εκατομμύρια Ελληνικών οικογενειών και επιχειρήσεων;
Και, ξαφνικά ( για λόγους ,δήθεν ανταγωνισμού-με σκοπό την πτώση των τιμών ) μπήκαν στο ….κόλπο οι διάφορες
WIND, VODAFONE, FORTTHNET και δεν συμμαζεύεται, οι οποίες άρχισαν ένα έξαλλο διαφημιστικό ( ακριβοπληρωμένο) μαραθώνιο, έτσι ώστε μέσα σε λίγους μήνες …..εκατομμύρια κάτοικοι αυτής της χώρας ,έφηβοι και νέοι στην πλειοψηφία τους ) έγιναν κα συνδρομητές και κάτοχοι κινητών τηλεφώνων. .
Εκατοντάδες εκατομμυρίων ΕΥΡΩ εξάγονται στο εξωτερικό για την εισαγωγή αμέτρητων τηλεφωνικών συσκευών (τα μοντέλα των οποίων με αποπνικτική διαφήμιση αντικαθιστά το ένα το άλλο με πιο σύγχρονες δήθεν ……εκπληκτικές δυνατότητες , και δώς` του τα παιδιά με χίλιους τρόπους να αγοράζουν τα καινούργια μοντέλλα ( για την εισαγωγή των οποίων η …υπό πτώχευση Ελλάς, εξάγει εκατοντάδες εκατομμυρίων ΕΥΡΩ !).
Και τώρα στο κυριότερο αποτέλεσμα της τόσο ωφέλιμης και (δήθεν) ανταγωνιστικής εισόδου στο «παιχνίδι» και άλλων εταιρειών εκτός ΟΤΕ.

1) ΟΙ ( αμφιλεγόμενες) επιπτώσεις στην υγεία και από την χρήση των κινητών και από την επίδραση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στους πέριξ χώρους.

2 ) Η τεράστια και συνεχής αφαίμαξη του οικογενειακού προϋπολογισμού ,δοθέντος ότι σήμερα που μιλάμε ΔΕΝ υπάρχει Έλληνας ( πάνω από…..8 ετών ) που να μην έχει κινητό ( κάποιοι έχουν και δεύτερο - για να μην πώ και τρίτο-)

3) Δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες κάθε μήνα από την χρήση κινητού κατά την διάρκεια της οδήγησης αυτοκινήτου ή δικύκλου.

4) Χαλάρωση για να μην πω εξάλειψη των ανθρωπίνων σχέσεων.
Βλέπεις παρέες να κάθονται στον ίδιο χώρο και –με γυρισμένες τις πλάτες- να επικοινωνούν ή δια ζώσης ή με ΜΝΜτα με άλλού ευρισκόμενους φίλους/ες τους αντί να συζητούν και να διασκεδάζουν με τους παρευρισκομένους

Και – τέλος-
5) αμέτρητα ή συντροφικά ή συζυγικά δράματα από ….λάθρα αναγνωσκόμενα …πονηρά ΜΝΜτα !!

Αυτά έχω να πω σαν Γωγούσης και περιμένω τον αντίλογο από τους θιασώτες και λάτρεις της ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ και ….. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

Δρ Βλάσης Γωγούσης
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: