Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Το Σάββατο η Πανσέληνος για τον μήνα Ιούλιο.

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα

«Αυτός που ζει από τη μάχη με έναν εχθρό, έχει προσωπικό ενδιαφέρον να διατηρήσει τον εχθρό του ζωντανό.» Νίτσε.
Το παραπάνω απόφθεγμα αντικατοπτρίζει την ελληνική πολιτική πραγματικότητα.
Η κυβέρνηση θεωρεί πως ο Αλ. Τσίπρας είναι ο ιδανικός εχθρός αφού είναι πολιτικά άπειρος και ηγέτης σε ένα κόμμα που θα μπορούσε να παρομοιαστεί με φιλαρμονική που αποτελείται από μουσικούς χωρίς μουσική παιδεία. Η Πανσέληνος της 12ης Ιουλίου που συμβαίνει εντός του 7ου οίκου του γενέθλιου ωροσκόπιου της Ελλάδος δείχνει να προκύπτουν προβλήματα από άτομα εξωθεσμικά αναρμόδια.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 20η μοίρα του Αιγόκερω, μοίρα με ιδιότητες Σκορπιού. Ζητήματα με ιδιότητες Κρόνου (έλεγχοι, ζητήματα προεδρίας, διοίκησης, πολιτικής) λόγω ότι είναι κυβερνήτης του Αιγόκερω και Πλούτωνα (σκοτεινές ενέργειες, «χτυπήματα», θάνατοι, εγκληματικές πράξεις, φορολογικά, χρηματοπιστωτικά θέματα), λόγω μοίρας, θα απασχολήσουν. Εμμονή και πάθος για εξουσία. Όταν όμως έχουμε τέτοια εμπλοκή τα πράγματα γίνονται ζόρικα.
Επιπλέον, αν αναλύσουμε τον αυτοτελή χάρτη της Πανσελήνου, το μεσοδιάστημά της μιλά για μεγάλες αλλαγές, αλλά και για διαχείριση της δύναμης που έχει κάποιος. Ίσως, η αντιπολίτευση και οι «υποστηρικτές» αυτής να διαθέτουν ισχυρά ατού στα χέρια τους. Ειδήσεις για επενδύσεις με μεγάλες προοπτικές θα βρεθούν στο προσκήνιο όπως δείχνει ο ASC της Πανσελήνου που ισούται με τον υποθετικό πλανήτη Απόλλων της Ελλάδος. Το Μεσουράνημα προεικονίζει ευχάριστες ειδήσεις από τον χώρο των τεχνών και δη της συγγραφής ή της λογοτεχνίας.
Η Πανσέληνος σε σύγκριση με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας δείχνει ένα βαθύ μετασχηματισμό που υποστηρίζεται από το γεγονός ότι το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης πέφτει επάνω στα ιδιαιτέρως καταργητικά μεσοδιαστήματα της Ελλάδος, Σελήνης/Άδμητος και Πλούτωνα/Άδμητος.
Γενικά, θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως η Πανσέληνος αυτή είναι αρκετά επώδυνη αφού θα δοκιμαστούν οι αντοχές της χώρας. Το MC μιλά για ένα άτομο όπου έχει το χάρισμα της διαίσθησης ή ιδιαίτερο ταλέντο και θα απασχολήσει την επικαιρότητα.


Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: