Πίτα με σέσκουλα και βλίτα
Υλικά συνταγής
για το φύλλο....
- 500γρ. περίπου αλεύρι
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι
- νισεστέ όσο χρειαστεί
- νερό όσο πάρει να γίνει η ζύμη ούτε πολύ μαλακή ούτε σκληρή
για τη γέμιση
- 2 ματσάκια σέσκουλα
- 2 ματσάκια βλίτα
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζ. άνηθος ψιλοκομμένος
- ½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος
- ⅓ φλιτζ. αλεύρι
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 300γρ. φέτα
- 2 αυγά χτυπημένα
- λίγο αλάτι
- πιπέρι
- ⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου