Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΟΓΑ: Αποχή διαρκείας σχεδιάζουν οι ανταποκριτές

Προθεσμία μέχρι τη Πέμπτη 31 Ιουλίου δίνουν οι ανταποκριτές του ΟΓΑ στη κυβέρνηση προκειμένου να μην υποστούν περικοπές στο επίδομα που λαμβάνουν. Οι ανταποκριτές του ΟΓΑ είναι δημοτικοί υπάλληλοι οι οποίοι εδώ και χρόνια έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων του ΟΓΑ.
Οι εργαζόμενοι, χωρίς να....
υπάρχει καμία προηγούμενη ενημέρωση, διαπίστωσαν ότι ο ΟΓΑ είχε προχωρήσει στην περικοπή του επιδόματος που λάμβαναν ως αποζημίωση. Μετά την περικοπή της αποζημίωσης, όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr, είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με το Διοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Ξενοφών Βεργίνη. Στη συνάντηση αυτή υπήρχε δέσμευση εκ μέρους τουΔιοικητή του ΟΓΑ πως θα υπάρξει άμεσα αναπλήρωση της περικοπής στην αμέσως επόμενη πληρωμή δηλαδή στις 27 Ιουνίου 2014. Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη.
Στο πλαίσιο αυτό η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε, εάν η Διοίκηση του Ο.Γ.Α. μέχρι την Πέμπτη 31 Ιουλίου δεν έχει βρει λύση και δεν προχωρήσει στην καταβολή της αποζημίωσης, να προκηρύξει αποχή διαρκείας των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. από τα καθήκοντά τους. Μάλιστα σε περίπτωση που το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, στις αρχές Σεπτεμβρίου θα κατατεθούν ομαδικές παραιτήσεις των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: