Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Γιατί κάποιος πρέπει να επισκεφτεί την Κασσάνδρα .

Η Κασσάνδρα είναι ευλογημένος τόπος ,κάθε επισκέπτης που έρχεται θέλει σίγουρα να ξανάρθει και έτσι ξεκινάει μια σχέση αγάπης με αυτόν τον τόπο.
Για κάποιον που δεν έχει ξανάρθει στην Κασσάνδρα,και μας ρωτήσει γιατί πρέπει να επισκεφτώ την Κασσάνδρα σίγουρα θα είναι δύσκολο να απαρηθμήσουμε τη φυσική ομορφιά της χερσονήσου σίγουρα κάτι θα ξεχάσουμε.
Η Κασσάνδρα τα συνδυάζει όλα βουνό ,δάσος ,θάλασσα κάνεις μπάνιο και το πεύκο σχεδόν ακουμπάει στη άμμο, οι παραλίες της έχουν απίστευτο φυσικό κάλος,τα νερά πεντακάθαρα και κρυστάλλινα.


Ένας περίπατος στα δάση της Κασσάνδρας θα αναζωογωνίσουν κάθε οργανισμό ,ενώ οι θιασώτες του ποδηλάτου θα βρουν απίστευτες διαδρομές ,για να κάνουν την βόλτα τους παρέα με τζιτζίκια και πουλάκια .
Η Κασσάνδρα μπορεί να φιλοξενήσει όλων των ειδών διασκεδάσεις,από αχαλίνωτο κλάμπινγκ, πάρτυ μέχρι ειδυλλιακά ήρεμα μέρη που ενδείκνυται για ζευγάρια, οικογένειες που αναζητούν την απομόνωση και την απόλυτη ηρεμία.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις παραλίες που μπορεί κάποιος να επισκεφτεί τα πιο in buch bar που είναι πολύ οργανωμένα με ξαπλώστρες που δεν χρεώνονται ,τουαλέτες ,μουσική ,γήπεδα για ρακέτες και φυσικά bech party που απογειώνουν την λίμπιντο και φέρνουν το κόσμο πιο κοντά.
Από την άλλη υπάρχουν και πιο ήσυχα μέρη να απολαύσεις το μπάνιο σου αλλά και μοναχικές παραδεισένιες παραλίες που μπορεί κάποιος να επισκεφτεί να κάνει το μπάνιο του αλλά να δει το ωραιότατο ηλιοβασίλεμα .
Στη Κασσάνδρα υπάρχουν και πολλοί αρχαιολογικοί χώροι (αρχαίοι ναοί ,αρχαίες πόλεις,πύργοι ,νεκροταφείο ελεφάντων κα)βέβαια σε αυτό το κομμάτι είμαστε αρκετά πίσω.
Η Κασσάνδρα σημαίνει πολιτισμός,ναυαρχίδα του είναι το Φεστιβάλ Κασσάνδρας που πλέων είναι από τα καλύτερα πανελλαδικά σε ένα υπέροχο χώρο μέσα στα πεύκα προσφέρει γνώση και διασκέδαση με τις παραστάσεις του στο κοινό.
Επίσης οι καλά οργανωμένοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ,που κάνουν πολλές εκδηλώσεις για τον κόσμο με ελεύθερη είσοδο και βοηθούν στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.
Επίσης μην ξεχάσουμε τα γραφικά ξωκλήσια της χερσονήσου που κάποια είναι από τους Βυζαντινούς χρόνους.
Σίγουρα αν καθίσουμε να γράψουμε για την Κασσάνδρα ,θέλουμε πολλές σελίδες για να αποκρυπτογραφήσουμε όλες της ομορφιές της και να σας της παρουσιάσουμε ,καλύτερα είναι να Επισκεφθείτε την Κασσάνδρα και να γνωρίσετε την μαγεία που θα σας προσφέρει.Και σίγουρα θα την αγαπήσετε.
Και μην ξεχνάμε το καλοκαίρι είναι ΑΗΤΤΗΤΟ.

valandares.
Εφημερίδα Κασσάνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: