Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Aνεγκέφαλος επιτέθηκε σε κουτάβια στην Καλλικράτεια και συνελήφθη


Έναν 70χρονο άνδρα συνέλαβε χθες η Αστυνομία καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες δύο γυναικών στρίμωξε σ’ ένα σημείο σ’ ένα περιφραγμένο χωράφι τέσσερα κουτάβια και τους επιτέθηκε χτυπώντας τα με τους λοστούς που κρατούσε και στα δύο του χέρια.


Το περιστατικό συνέβη μεταξύ της Νέας Καλλικράτειας και Νέας Ηράκλειας στον Δήμο Νέας Προποντίδας. Όταν οι αυτόπτες μάρτυρας έκαναν παρατήρηση στον γείτονα τους λέγοντας του ότι θα τον καταγγείλουν, εκείνος απάντησε με θράσος ότι «εδώ θα γίνει ο τάφος τους, δεν με νοιάζει αν θα καλέσετε την Αστυνομία, εσείς θα πληρώσετε τα πρόστιμα» και άλλα τέτοια.
Οι γυναίκες, που φρόντιζαν τα ζώα, επικοινώνησαν τότε με τον Ηρακλή Δημητριάδη πρόεδρο της «Συμπόνοιας» του φιλοζωικού σωματείου της περιοχής και εκείνος τις συμβούλεψε να καλέσουν το 100.
Το περιπολικό έφτασε στις 19:00 στο σημείο και οδήγησε τον δράστη στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής. Στο Α.Τ. πήγαν και οι μάρτυρες για να καταθέσουν την καταγγελία τους.
Έχει σημασία να αναφέρουμε ότι μόλις η σύζυγος του δράστη είδε ότι το πράγμα χοντραίνει θέλησε να βρει μια μεσοβέζικη λύση και πρότεινε στις φιλόζωες να λήξει εκεί το θέμα και ο άντρα της, που πριν δεν το ένοιαζε, να ζητήσει συγνώμη για την πράξη του.
Βέβαια ήταν αργά για δάκρυα γιατί η καταγγελία είχε γίνει και οι αυτόπτες μάρτυρες δεν είχαν καμιά διάθεση να πάρουν πίσω αυτό που δήλωσαν ότι είδαν.
Τα τρία κουτάβια είναι καλά στην υγεία τους ενώ το τρίτο τρομοκρατημένο προφανώς από τα χτυπήματα από χθες είναι άφαντο. Αναμένουμε το αν θα τηρηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και ο δράστης θα δικαστεί άμεσα.


Πηγή:  www.zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: