Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Εκτός λειτουργίας ο Αθλητικα Νέα 98.7

Atlitika-Nea_987Φέρον σήμα εκπέμπει ο Αθλητικά Νέα 98.7 από τις εγκαταστάσεις του στον Χορτιάτη, Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητα στις 09/07 ο σταθμός διέκοψε την λειτουργία του.
Πέρσι ο ραδιοφωνικός σταθμός βγήκε εκτός αέρα για περίπου ένα μήνα αλλά επανήλθε κανονικά. Το stream του, στο internet, ωστόσο συνεχίζει να μεταδίδει πρόγραμμα κανονικά, μόνο από την σελίδα www.athlitikanea.gr και όχι από την www.members987.gr που εκπέμπει κενό (φέρον).
Η συχνότητα 97,8 πέρασε το Δεκέμβρη το 2012 από τον Λάμπρο Σκόρδα στους φιλάθλους του Άρη,
οι οποίοι οργάνωσαν τη λειτουργία του. Με αυτόν τον τρόπο η χρηματοδότηση του ραδιοφωνικού σταθμού γίνονταν απ” ευθείας από τους ακροατές του, με ποσά που ξεκινούσαν από 10 ευρώ. Άρα προκαλεί ερωτηματικά αν είναι ένας τρόπος πίεσης προς τους φίλαθλους του Άρη έτσι ώστε να συμβάλουν οικονομικά…
Άλλες πληροφορίες μιλούν για διακοπή προγράμματος λόγο οφειλών προς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, τεχνικούς κ.α.
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:
Συνέπεια του ανηλεούς πολέμου που δέχεται ο 98,7 από ορκισμένους εχθρούς και «φίλους», από συμφέροντα ποδοσφαιρικά και ραδιοφωνικά, από συναρειανούς και μη και παρά τον 20μηνο συνεχή, επίπονο και επίμονο αγώνα όλων μας, ο στόχος των ανωτέρω επετεύχθη!!!
Η λειτουργία του ραδιοφώνου του ΑΡΗ, προχθές 7/7/2014 ΑΝΕΣΤΑΛΗ, αφήνοντας στην πλέον κρίσιμη καμπή της εκατοντάχρονης ιστορίας του λαβωμένου ΑΡΗ μας, εκατοντάδες χιλιάδες Αρειανούς χωρίς φωνή, χωρίς γνώση, χωρίς γνώμη, χωρίς άποψη, όπως άλλωστε τόσα χρόνια επιδιώκονταν.
Η ομάδα δράσης του Σωματείου Φίλων Α.Ν. 98,7 παρακολουθεί στενά το ζήτημα που προέκυψε και λίαν συντόμως θα ενημερώσει τα μέλη του Σωματείου για όλες τις εξελίξεις.
Εμείς έχοντας πάντα στο μυαλό μας το καλό και συμφέρον του ΑΡΗ, δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω.
Η ομάδα δράσης και οι συνδρομητές του Σωματείου, ΜΑΖΙ, θα παλέψουμε ώστε να ακουστεί ξανά η ΑΡΕΙΑΝΗ φωνή στον αέρα της πόλης.
Όσοι σήμερα χαίρονται σύντομα θα μας ξαναβρούν μπροστά τους…

 http://www.blogtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: