Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

3ο Φεστιβάλ Μουσών


Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο      Τ  Υ  Π  Ο  Υ



3ο Φεστιβάλ Μουσών



Σάββατο 12 Ιουλίου: ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ – ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ



Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), μετά τις old out συναυλίες στον κήπο του Mεγάρου Mουσικής ξεκινώντας συναυλίες σε πολλές πόλεις της Eλλάδας επισκέπτεται το Ελατοχώρι και προσκαλεί το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει σε μια μοναδική συναυλία, στο 3ο Φεστιβάλ Μουσών το Σαββάτο 12 Ιουλίου 2014.

Μια μοναδική βραδιά με τη.....
γνώριμη πλέον ενέργεια του Κωστή Μαραβέγια και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα, μια ακόμη εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους, όπως και οι προηγούμενες μια πολύ ανεβαστική και γλυκιά διάθεση! Με τη δύναμη της μουσικής και της αγάπης, όπως και ο ίδιος πάντα λέει, μοιράζεται με το κοινό όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, με απαραίτητη πάντα τη θετική διάθεση και τη συμμετοχή του κόσμου.

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας” και πολλά από όσα είπε στις δυο ξεχωριστές βραδιές πέρσι το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι, ακορντεόν), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο).



Η Ματούλα Ζαμάνη

Η Ματούλα Ζαμάνη και οι σωματοφύλακές της, μετά από ένα δυνατό χειμώνα γεμάτο έρωτες, περιπέτειες, μαγεία, τούτσι, σκέψεις και όνειρα δίνουν αστρικό ραντεβού για να μοιραστούν μαζί μας πρωτόγνωρα συναισθήματα, αγνές επιθυμίες, ολοκαίνουριες μουσικές και πονηρά βλέμματα.

Με αποσκευές το Varligali, το καινούργιο δισκάκι Muma, με φαντασιακές διασκευές και με πυξίδα μόνο την καρδιά, η Ματούλα Ζαμάνη και οι σωματοφύλακες της σταματούν το χρόνο και φέρνουν καλοκαιρινές ομορφιές στις καρδιές όσων ονειρεύονται…



Για την δεύτερη συναυλία του 3ου Φεστιβάλ Μουσών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν, καθώς και για όλο το πρόγραμμα των συναυλιών και τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου:
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών (www.festivalmouson.gr), στο  facebook (www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 6982375192 (watchup) - 23510 52217- 52218 και email:festivalmouson@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: