Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Αυτές είναι οι πιο σέξι γυναίκες για το 2014

Είναι όμορφες, ταλαντούχες και σε κάθε τους εμφάνιση προκαλούν τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου. Γυναίκες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους φιγουράρουν στη λίστα με τις εκατό πιο σέξι γυναίκες της χρονιάς που διανύουμε, όπως ψηφίστηκαν από το Men's Health.
Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Σακίρα, η οποία πολλάκις έχει βρεθεί στις πρώτες θέσεις σε ανάλογες.....
ψηφοφορίες. Μάλιστα, φρόντισε η ίδια να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της αναρτώντας την είδηση στο προφίλ της στο Instagram.
Η πρώτη δεκάδα απαρτίζεται από τις Κέρι Γουάσινγκτον, Κάιτ Άπτον, Σοφία Βεργκάρα, Γιάνα Κράμερ, Έμιλι Ρατακόφσκι, Εμίλια Κλαρκ, Έριν Άντριους, Μίλα Κούνις και Μπιγιονσέ.
Πρώην και νυν "αγγελάκια" της Victoria's Secret δεν τα πήγαν καθόλου καλά με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Αλεσάντρα Αμπρόζιο που μπορεί η οποία καταλαμβάνει μόλις την 70ή θέση!
Λίγο καλύτερα τα πήγε η Αντριάνα Λίμα, που είναι 17η, αλλά και η Κάντις Σουάνπολ, που κατετάγη 14ημ ενώ η ηθοποιός πλέον Μιράντα Κερ "τερμάτισε" 27η.
Το σούπερ μόντελ Μπαρ Ρεφαέλι αναδείχθηκε 21η. Ενώ και η Νίνα Αγκντάλ είχε μέτριο "πλασάρισμα", στην 32η θέση.
41η είναι η "δικιά μας" Μαρία Μενούνος, ενώ ανεβαίνοντας συναντάμε την Λουπίτα Νιόγκο, την νεαρή ηθοποιό που κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία 12 χρόνια σκλάβος.
Οι ηθοποιοί πάντως φαίνεται πως τα πήγαν λίγο καλύτερα από τα μοντέλα σε αυτό τον "διαγωνισμό" με την 15η θέση να καταλαμβάνεται από τον Μαργκοτ Ρόμπι, που έπαιζε στην ταινία Ο λύκος της wall Street, ενώ και η Σκάρλετ Γιόχανσον, "πανηγυρίζει" για την 20ή θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: