Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ανοίγουν 1.140 θέσεις σε ΔΕΗ- ΔΕΔΔΗΕ μέσα στο καλοκαίρι

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ αναμένεται να κάνει μέσα στο καλοκαίρι η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) τόσο σε επιστημονικό προσωπικό, όσο και σε τεχνικούς και τεχνίτες. Το e-dimosio.gr δημοσίευσε πρωτο την νέα προκήρυξη της ΔΕΔΔΔΗΕ που ετοιμάζει το ΑΣΕΠ.
540 μόνιμοι στο ΔΕΔΔΗΕ

Σύμφωνα με την απόφαση του φορέα που αποκάλυψε το e-dimosio.gr,

η κατανομή των θέσεων είναι η παρακάτω:
ΠΕ Μηχανικοί 100
ΔΕ Τεχνικοί (Μέσης Εκπαίδευσης) 290
ΤΕ Τεχνολόγοι Μηχανικοί 90
ΠΕ Οικονομολόγοι 40
ΠΕ Επιστήμονες Πληροφορικής 20

Η ανωτέρω πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις:του άρθρου 18 του Ν.2190/94 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού καιρύθμιση θεμάτων Διοίκησης» (ΦΕΚ 28/Α ́/1994) ι και του ένατου (9) άρθρου του Ν.4057/2012 «Πειθαρχικό Δίκαιο Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, όπως ισχύουν.Η προκαλούμενη δαπάνη από την πρόσληψη του ανωτέρω βαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό της εν λόγω επιχείρησης η οποία δεν επιχορηγείται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
600 μόνιμοι στη ΔΕΗ

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθούν οι προκηρύξεις για τις 600 μόνιμες θέσεις στη ΔΕΗ. Οι ειδικότητες που θα προκηρυχθούν αφορούν κυρίως τεχνικό προσωπικό, όπως μηχανικοί, τεχνίτες, τεχνικοί, αλλά και διοικητικό προσωπικό για τα καταστήματα είσπραξης λογαριασμών της ΔΕΗ. Αρχικά η διοίκηση της ΔΕΗ ειχε ετοιμες δυο προκηρύξεις, ωστοσο το ΑΣΕΠ πρότινε να γινουν δύο προκηρύξεις για ειναι πιο ευκολη η διαδικασία για τους υποψηφίους.
Η πρώτη προκήρυξη αφορά διοικητικό προσωπικό για τα κεντρικά γραφεία, την Διεύθυνση Πληροφορικής και εργατοτεχνικό προσωπικό για τα Λιγνιτικά Κέντρα, τις Διεύθυνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς, κ.α.
Η δεύτερη προκήρυξη θα αφορά σε πτυχιούχους- επιστήμονες (οικονομλόγους, γιατρούς εργασίας)

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι 20ήμερη και το πιθανότερο σενάριο είναι οι αιτήσεις να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του ΑΣΕΠ, όπως και στην προκήρυξη 2Κ/2014. Η συμμετοχή των υποψηφίων αναμένεται να είναι μεγαλη παρα το γεγονός οτι η προκήρυξη θα «τρέξει” τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας, Αρκαδίας, Βέροιας, Χανιά, κ.α. Στα προσόντα των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψιν ο χρόνος ανεργίας, οι τίτλοι σπουδών, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ειδικότητα, η πολυτεκνική ιδιότητα, η εντοπιότητα.





ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια: