Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Μεγάλη επιτυχία τα 1α Βαβδινά χοροπατήματα (photos)

Μπορεί να ήταν η πρώτη διοργάνωση, ωστόσο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο λόγος για τα 1α Βαβδινά χοροπατήματα με τίτλο «σαν απόψι τέτοιαν ώρα», που διοργάνωση η Ενωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης στον πανέμορφο ορεινό Βάβδο Χαλκιδικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, που παρακολούθησε χορευτικά συγκροτήματα συλλόγων και γλέντησε με την παραδοσιακή ορχήστρα.

Στα 1α Βαβδινά χοροπατήματα συμμετείχαν ο..... Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστεράς  με χορούς από την Αριδαία, ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου με χορούς από την Χαλκιδική, ο Παγχαλκιδικός  Σύλλογος με χορούς Κεντρικής Μακεδονίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικού ‘Η ΒΑΛΜΑΔΑ’ με ντόπιους χορούς της περιοχής τους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος απανταχού Τενεδιών ‘Το κοινό των Τενεδιών’ με χορούς από την Τένεδο, καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας ‘Ο Μέγας Αλέξανδρος’. Επίσης την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του το διοικητικό συμβούλιο και μέλη  του Χορευτικού Ομίλου Θέρμης.

Το γλέντι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους διοργανωτές του νεανικού τμήματος της Ενωσης Βαβδινών Θεσσαλονίκης να κάνουν από τώρα σκέψεις για τα 2α Βαβδινά χοροπατήματα.

Δείτε στη συνέχεια πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση

Πρόβες και χοροί από το παιδικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιστεράς












Βράβευση του χορευτικού τμήματος της Ενωσης Βαβδινών στον χοροδιδάσκαλο, Θωμά Ραδή, που έχει και τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιστεράς.


Βράβευση της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιστεράς, Τασούλας Αυγερινού
Συγκέντρωση των χορευτικών τμημάτων μετά από πατινάδα





Παραδοσιακοί χοροί από τα τμήματα των συλλόγων




Στιγμές γλεντιού





Ετοιμάζονται για τα 2α Βαβδινά χοροπατήματα τα μέλης της Ενωσης Βαβδινών Θεσσαλονίκης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: