Κοκκινιστό μοσχαράκι με μανέστρα
Υλικά συνταγής....
- 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμό ντομάτας εμπορίου
- 2 ποτήρια νερό περίπου
- 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
- 2 φύλλα δάφνης
- 4 κόκκους μπαχάρι
- 1 κ.σ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κούπες μανέστρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου