Πιροσκί με κιμά
Υλικά συνταγής
για τη ζύμη.....
- 6 γιαούρτια αγελάδος παραδοσιακά
- 1 κ.γ. σόδα φαγητού
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
για τη γέμιση
- ½ κιλό κιμάς
- 1 ντομάτα κομμένη κονκασέ
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
- 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου