Κανελόνια γεμιστά με σπανάκι και φέτα
Υλικά συνταγής....
- 1 πακέτο κανελόνια
- 500γρ. χυμό ντομάτας (κατά προτίμηση φρέσκες)
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. κεφαλοτύρι
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 1 πρέζα κανέλα
- αλάτι
για τη γέμιση
- 500γρ. σπανάκι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζ. χυμό ντομάτας ή μια ντομάτα μεγάλη κονκασέ κομμένη
- 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 250γρ. φέτα
- 1/3 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. ζάχαρη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου