Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Sex στο αυτοκίνητο...

Το sex στο αυτοκίνητο μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας στιγμιαίας τρέλας, μιας φαντασίωσης, μιας αναγκαστικής λύσης λόγω έλλειψης προσωπικού χώρου ή χρημάτων. 
Τι πρέπει να προσέξετε:
Επιλέξτε το σωστό μέρος!
Βρείτε μια ερημική αλλά και ασφαλή τοποθεσία (στο μέτρο του επιτρεπτού), για να αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα και τυχόν κινδύνους. Κλείστε τις ασφάλειες του αυτοκινήτου και τα παράθυρα (αφήστε τα ανοιχτά 1-2 δάχτυλα τώρα που σιγά-σιγά καλοκαιριάζει).
Ξεκινήστε!
Σβήστε τον κινητήρα και αφήστε την αγαπημένη σας μουσική να παίζει χαμηλόφωνα. Χαλαρώστε με τα πρώτα σας φιλιά στα μπροστινά καθίσματα και αρχίστε να ξεντύνεστε, απολαμβάνοντας τα προκαταρκτικά.
Στάσεις:
1) Ενώ θα έχουν… ανάψει τα αίματα ακινητοποιήστε τον στη θέση του οδηγού! Το τιμόνι σε βοηθά πολύ να στηρίξεις το σώμα σου ή και να πιάνεσαι από αυτό έχοντας γυρισμένη την πλάτη σου σε εκείνον.
2) Ρίξε την πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού και το ιεραποστολικό θα είναι εύκολο να γίνει. Επίσης μπορείς να ξαπλώσεις με γυρισμένη την πλάτη, αφήνοντας το παιχνίδι σε εκείνον.
3) Πηγαίνοντας στα πίσω καθίσματα μπορείτε να ξαπλώσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να απολαύσετε την στάση 69.
4) Τραβήξτε τα μπροστινά καθίσματα για εξοικονόμηση χώρου. Ξάπλωσε άνετα στα πίσω καθίσματα και τέντωσε τα πόδια σου ελαφρά πάνω στους ώμους του. Γύρνα του την πλάτη, άφησε το ένα σου πόδι να πέσει στο πάτωμα και εκείνος θα έχει καλύτερη διείσδυση.
5) Άφησε τον να κάτσει στο πίσω κάθισμα και πήγαινε μπροστά του, ακουμπώντας την πλάτη σου στο θώρακα του. Επίσης μπορείς να είσαι ανάμεσα στα πόδια του, στηρίζοντας τα χέρια σου στα γόνατα του!
Tip:
Φροντίστε να έχετε πάρει νωρίτερα ένα μπουκαλάκι νερό, χαρτομάντιλα και τις απαραίτητες προφυλάξεις!
timthumb (2)
joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: