Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Στο Pomegranate Spa Hotel Νέα Ποτίδαια την Πέμπτη 1η Μαΐου ο Αντώνης Ρέμος

“Το ξενοδοχείο μας άνοιξε” και υποδέχεται τη νέα τουριστική σαιζόν με μια φαντασμαγορική βραδιά.
Την Πέμπτη 1η Μαΐου 2014 και ώρα 19:00 μ.μ στις εγκαταστάσεις του....

Pomegranate wellness spa hotel, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, δυο κορυφαίοι ερμηνευτές, ο Αντώνης Ρέμος και ο γνωστός Ρώσος Philipp Kirkorov, θα βρεθούν στο χώρο μας για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή. Θα χαρίσουν στους προσκεκλημένους και επισκέπτες μας μια μοναδική, ξεχωριστή και αξέχαστη παράσταση, η οποία θα πλαισιωθεί από μοναδικά & θεαματικά events.
Το ξενοδοχείο Pomegranate wellness spa hotel, το νέο ξενοδοχείο 5*, και η μεγαλύτερη Τουριστική επένδυση στη Βορ.Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην αρχή της χερσονήσου Κασσάνδρα Χαλκιδικής, με απεριόριστη θέα στο Θερμαϊκό κόλπο. Μόλις 30 λεπτά από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, προσφέρει μοναδικές παροχές και υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου με έμφαση στη γαστρονομία, την ευεξία & αναζωογόνηση.
Το «μαγευτικό» και μοναδικό στη περιοχή των Βαλκανίων σιντριβάνι του Pomegranate wellness spa hotel, που συνδυάζει ήχο, φως και κίνηση, σαγηνεύει κάθε επισκέπτη, και προβλέπεται να γίνει το σημείο αναφοράς για όλη τη Βορ.Ελλάδα.
Σας περιμένουμε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι και να διασκεδάσουμε μαζί.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
RSVP: Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε εγκαίρως για την προσέλευση σας.
Οι Ιδιοκτήτες
Αντιπρόεδρος
Artem Chayka
Απόλλων Τομπουλίδης
Οga Lopatina

Δεν υπάρχουν σχόλια: