Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Μάνταλος στην Τούμπα


Μέτα τον ορισμό του άπειρου Καλογερόπουλου στον πρώτο ημιτελικό του "Καραϊσκάκης" η ΚΕΔ επιλέγει για τον επαναληπτικό της Τούμπας τον Μάνταλο.

Ο διαιτητής του συνδέσμου Καβάλας είναι ένας από τους πιο έμπειρους που διαθέτει η επιτροπή διαιτησίας στους πίνακες της, καθώς σε αντίθεση με τον διαιτητή του πρώτου αγώνα, που δεν είχε σφυρίξει σε παιχνίδι μεγάλης σημασίας, ο Μάνταλος τα τελευταία χρόνια έχει οριστεί σε πολλές, δύσκολες "εξόδους" του Ολυμπιακού.



Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας) και Αντώνης Καρατζίκας ( Αθηνών).

Τέταρτος ο Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας) ενώ οι επιπρόσθετοι θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) και ο Χρήστος Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου.

Για όσους δεν θυμούνται ο επόπτης, Χρήστος Σωτηρόπουλος είναι αυτός που στο φετινό Βέροια-Ολυμπιακός δεν είδε το προφανές οφ-σάιτ γκολ του Ολαϊταν. Θυμίζουμε επίσης πως ο συγκεκριμένος βοηθός, στο περσινό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (0-0) είχε κόψει 5 επιθέσεις των φιλοξενούμενων ως οφ-σαιτ, με αποκορύφωμα αυτό του Αμπτούλ Καμάρα, όταν υποδείχθηκε οφ-σαίτ πίσω από το κέντρο (!!!) ενώ έβγαινε μόνος του με τον Μέγιερι.


seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: