Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Το πλάνο της αναχώρησης των οπαδών του ΠΑΟΚ για Αθήνα

Τι προβλέπεται για την αναχώρηση των λεωφορείων για την Αθήνα, για τους μεμονωμένους που θα ταξιδέψουν με Ι.Χ., αλλά και για τους φιλάθλους από τη Νότια Ελλάδα.
Αναφορικά με τα πούλμαν που θα φύγουν από τη Θεσσαλονίκη αύριο το βράδυ, πέρα από τις....
προσυγκεντρώσεις που θα γίνουν (10:30 στα Δικαστήρια), η αναχώρηση από τα Μάλγαρα είναι προγραμματισμένη για τις 2 το βράδυ, ενώ τα 250-300 πούλμαν θα κινούνται όπως είναι φυσικό, με χαμηλές ταχύτητες.
Από την άλλη συζητήσεις ακόμη και τώρα γίνονται για τους μεμονωμένους, που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, καθώς πρέπει να διευκρινιστεί το αν θα συμπεριληφθούν στο κομβόι των λεωφορείων και το που θα μπορούν να σταθμεύουν. Την ίδια ώρα, οι ΠΑΟΚτσήδες της Νότιας Ελλάδας είναι στον «αέρα» και το θέμα της μετακίνησης τους στο γήπεδο παραμένει «ανοικτό».
Γενικότερα σύμφωνα με το paok24.com, οι διαπραγματεύσεις για να κυλήσουν όλα όσο γίνεται πιο ομαλά συνεχίζονται και όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν θα βγει και σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ, που θα ενημερώσει για αυτά τα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: