Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Βίκυ Αργύρη: 'Θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην ανάπτυξη και βελτίωση του τόπου''



Η Βίκυ Αργύρη γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1984. Μεγάλωσε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και τα τελευταία τρία χρόνια, ζει κι εργάζεται στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Εχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο εργαστήριο ελευθέρων σπουδών ΜΜΕ του ANT’1 στην Αθήνα (2002-2004).

Έκτοτε εργάστηκε στο Μakedonia Tv για 6 ολόκληρα χρόνια ως συντάκτρια στο δελτίο ειδήσεων και στην ενημερωτική εκπομπή METRO του Σόλωνα Αμπατζή.

Έχει εργαστεί στο Thessaloniki Tv για έναν χρόνο ως....

αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων και πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.

Παράλληλα συμμετείχε στην ραδιοφωνική εκπομπή ‘’ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ’’ radio METROPOLIS με τον Δημήτρη Ταμπούρη.


Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται στην SUPER TV της Χαλκιδικής αναδεικνύοντας τα αθλητικά δρώμενα του νομού μέσα από την εκπομπή SPORTS MANIA.

Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ασχολείται από δέκα ετών με τον αθλητισμό (volley- beachvolley -στίβο) συμμετέχοντας σε αγωνιστικό επίπεδο σε διάφορα αθλητικά σωματεία της Θεσσαλονίκης και της Χαλκδικής,(ΧΑΝΘ,ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, SIEMENS) ενώ εδώ και δύο χρόνια είναι μέλος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Π.Ο. Μουδανιών.

Πήρε τη απόφαση, να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Τσούφη και να προσπαθήσει με πολλή όρεξη και με προσωπική δουλειά να προσφέρει στην ανάπτυξη και βελτίωση του τόπου που ζει.

Στόχος της είναι να υπηρετήσει έντιμα την τοπική αυτοδιοίκηση με νέες ιδέες και με μεγάλο ενδιαφέρον για το καλό του δήμου αλλά και του αθλητισμού.












Βίκυ Αργύρη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος , ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: