Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Πρόχειρος σκουπιδότοπος στην Θεσσαλονίκη - Ρεπορτάζ του ΡΘ (video)


Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 40 φορτηγά με μπάζα απομακρύνθηκαν από την παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, στην ανατολική είσοδο της Θεσσαλονίκης, πριν από την αερογέφυρα στη Βούλγαρη.

Ο καθαρισμός έγινε από την αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη και με τη...

συνδρομή των Δήμων Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης.

Ασυνείδητοι φαίνεται πως έχουν κάνει "σύστημα" την απόθεση τέτοιων υλικών στο σημείο. Όπως είπε στο ΡΘ ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Θεοφάνης Παπάς, είναι η τέταρτη φορά που συνεργεία καθαρίζουν το ίδιο σημείο από μπάζα και βαριά αντικείμενα, ενώ άλλες δύο φορές αντίστοιχες εργασίες έγιναν και από την απέναντι πλευρά του δρόμου.

"Κάνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, όταν γίνονται μάρτυρες φαινομένων που ασυνείδητοι αποθέτουν σε δημόσιους χώρους μπάζα και ογκώδη αντικείμενα, να ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία" υπογράμμισε ο κ. Παπάς.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο του ΡΘ από τον πρόχειρο σκουπιδότοπο που έχουν φτιάξει ασυνήδειτοι συμπολίτες μας. 



rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: