Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Απόψε ο ελληνικός τελικός της Eurovision

Λίγες ώρες μόνο απομένουν μέχρι να κριθεί ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 59ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη.

Κώστας Μαρτάκης, Κρυσταλλία, Freaky Fortune και η....

Josephine θα διασταυρώσουν τα... τραγούδια τους, προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την πρωτεύουσα της Δανίας.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 και θα μεταδοθεί από την Δημόσια Τηλεόραση σε απευθείας σύνδεση από το Acro Music Hall.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή.

Στη θέση της κριτικής επιτροπής θα βρίσκονται οι Ελπίδα, Θέμης Γεωργαντάς, Δημήτρης Κοντόπουλος, Ρεγγίνα Κουρή και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης, Αρετή Καλεσάκη.

Μιας και φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, στόχος της φετινής διοργάνωσης δεν είναι μόνο η ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής, αλλά και η αναδρομή στις καλύτερες στιγμές της!

Για το λόγο αυτό, έχει οργανωθεί ένα λαμπερό show με εκπλήξεις και εμφανίσεις παλαιών και νέων καλλιτεχνών, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν τα ντουέτα των Ελπίδας & Tamta, Σοφίας Βόσσου & Demy, Καίτης Γαρμπή & Vegas, Καλομοίρας & Claydee αλλά και του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, αλλά και της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις MEΛISSES.

Από την βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι περσινοί νικητές Koza Mostra και ο Αγάθωνας.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό πιο κομμάτι είναι το πιο αγαπημένο του κοινού – άρα και αυτό που θα πάρει την πρωτιά – ωστόσο τα πρώτα «γκάλοπ» γίνονται με βάση τα views που έχουν κερδίσει οι τέσσερις υποψήφιοι στη σελίδα του MAD στο YouTube.

Εκεί λοιπόν προηγείται ο Κώστας Μαρτάκης με το τραγούδι «Κανένας Δεν Με Σταματά» (237.956 views)

Ακούστε το:

Ακούστε το:
 )
Στην δεύτερη θέση μέχρι στιγμής βρίσκονται οι Freaky Fortune feat. Riskykidd με το τραγούδι «Rise Up» (222.058 views)
Ακούστε το:
 )
Η Kρυσταλλία με το τραγούδι της, «Πεταλούδα Στην Αθήνα» είναι στην τρίτη θέση (167.922 views)
Ακούστε το:
 )
Και στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι Mark Angelo feat. Josephine με το «Dancing Night» (160.561 views)
 )
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: