Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Μήπως έχεις αγαπήσει τον λάθος άνθρωπο;

Πολλοί άνθρωποι συγκρίνουν τον τωρινό τους σύντροφο με προηγούμενους και βλέπουν αν αυτή η σχέση είναι σχετικά καλύτερη. Αλλά, αν οι προηγούμενες σχέσεις είναι κακές, το γεγονός ότι η τωρινή σχέση είναι καλύτερη δεν σημαίνει και πολλά. Το μόνο που μπορεί κανείς να πει είναι ότι αυτή η σχέση είναι καλύτερη απ’ τις προηγούμενες. Αυτό είναι το πρόβλημα με την τακτική της βιαστικής επιλογής. Όταν πρόκειται να διαλέξεις αυτόν που θα παντρευτείς, το να είναι απλά καλός, δεν είναι αρκετό.

Από τον συγγραφέα και ψυχολόγο John Gray.
Ένας τρόπος για να επιλέξετε συνειδητά το μελλοντικό σας σύζυγο, είναι να έχετε μια ξεκάθαρη αίσθηση για το αν βρίσκεστε κοντά με το σύντροφό σας, αν μαζί έχετε αρμονία. Αυτό που πρέπει να αναζητήσετε είναι η ομοιότητα σ' αυτές τις διαστάσεις. Αν κάνετε μια επιλογή σύμφωνα με το πόσο καλά επικοινωνείτε και πόσο αρμονικά δένετε μεταξύ σας.
Επιλέγετε συνειδητά και όχι βεβιασμένα.
Δεν είναι απαραίτητο να βρείτε έναν άνθρωπο ακριβώς ίδιο μ' εσάς. Επιλέγετε συνειδητά, εφόσον επιλέγετε κάποιον που είναι κοντά σας στις διαστάσεις της αρμονίας, έτσι ώστε να υπάρχει στη σχέση σας το απεριόριστο απόθεμα ενέργειας που χρειάζεται για μια μακροχρόνια αμοιβαία επιβεβαίωση και αγάπη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: