Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Για πρώτη φορά, ο "Αναπτυξιακός Σύλλογος Αμμουλιανής" συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση της Σερβίας στο Βελιγράδι από τις 27/02 εως τις 02/03.
Στόχος του συλλόγου είναι να γνωρίσει το μοναδικό νησί της Χαλκιδικής, την Αμμουλιανή, στην Σέρβικη τουριστική αγορά, και όχι μόνο.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Αναπτυξιακού Συλλόγου, για την πολυετή προσπάθειά τους να αναδείξουν και να γνωρίσουν αυτό το μοναδικό κομμάτι της Χαλκιδικής σε νέες τουριστικές αγορές. Είναι ένα στοίχημα το οποίο από ότι φαίνεται έχουν κερδίσει, καθώς χρόνο με τον χρόνο, η διάρκεια της....
τουριστικής σεζόν, η πληρότητα του νησιού, αλλά και το ότι επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί τουρίστες από νέες αγορές μεγαλώνουν κάθε σεζόν εντυπωσιακά, αποτελέσματα τα οποία έχουν έρθει πιο νωρίς από τον προσδοκώμενο χρόνο, και που κατατάσσουν την Αμμουλιανή στην θέση του τουριστικού χάρτη που της αξίζει.  
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Τσακνής δήλωσε ικανοποιημένος από τα πρώτα δείγματα από τις επαφές του με τουριστικούς πράκτορες που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την Αμμουλιανή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: