Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Ν.Προποντίδας κου Γκιλή στον Εμπορικό Σύλλογο Νέων Μουδανιών



Μετά από πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Μουδανιών ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας,  κος Γκιλής Γεώργιος πραγματοποίησε συνάντηση με τη νέα διοίκηση, χθες  βράδυ Πέμπτη 27 Μαρτίου στα γραφεία του συλλόγου .

        Κατά τη συνάντησή ο κος Γκιλής, άκουσε τις ανησυχίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της περιοχής, στην οποία άλλωστε δραστηριοποιείται και ο ίδιος .
       Τόνισε ότι από την...
εμπειρία του, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου και ως επιχειρηματίας, κατανοεί τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος, καθώς και τον αγώνα που καταβάλλει καθημερινά προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

      Διαβεβαίωσε ότι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του σαν μελλοντικός Δήμαρχος Νέας Προποντίδας είναι η στήριξη της τοπικής αγοράς με δράσεις που θα προσελκύσουν επιπλέον αγοραστικό κοινό και θα τονώσουν την αγορά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Επιπλέον η λειτουργία του λιμανιού και της μαρίνας  των Νέων Μουδανιών θα συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες,  ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι θα βρίσκεται  συνεχώς δίπλα τους και θα είναι δεκτικός σε προτάσεις του συλλόγου που θα συμβάλλουν στη περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη  της περιοχής.
     Κλείνοντας απευθυνόμαστε σε όλους τους φορείς του Δήμου ,όπως αθλητικούς ,πολιτιστικούς συλλόγους, και πάσης φύσης  κοινωνικές ομάδες δράσεις ,λέγοντας ότι είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις που θα αναδείξουν τη περιοχή μας και θα κάνουν καλύτερη τη καθημερινότητα των συμπολιτών     
      Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976699440

Δεν υπάρχουν σχόλια: