Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Και πάλι δίπλα στη Θεοδώρα

garcia theodoraΗ ζωή έχει την τάση να είναι άδικη. Και μάλιστα με τους λάθος ανθρώπους. Τα παιδιά. Τη μοναδική πηγή αγνότητας σε έναν σκληρό κόσμο. Ενα από αυτά τα παιδιά
που δοκιμάζεται από πολύ νωρίς είναι η Θεοδώρα. Το κορίτσι που η ιστορία της και η επιθυμία της να γνωρίσει τον Πάμπλο Γκαρσία είχε προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Θεοδώρα γνώρισε το είδωλό της που την επισκέφτηκε στο Ιπποκράτειο όπου νοσηλευόταν με όγκο στο συκώτι, ήρθε στο γήπεδο καλεσμένη του Πάμπλο Γκαρσία και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνοδεύοντας τον Λίνο. Κινήσεις που ενίσχυσαν την εύθραυστη ψυχολογία της σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, την βοήθησαν να δει τα πράγματα θετικά, αλλά έδωσαν τέλος στην περιπέτειά της.
Το 12χρονο κορίτσι έκτοτε βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του και η οικογένειά της ειδοποιήθηκε πως πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση. Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε πριν από δύο μέρες και η Θεοδώρα είναι στη διαδικασία της ανάρρωσης.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή η Θεοδώρα έχει ξανά μαζί της τον ΠΑΟΚ, αλλά και όλους εσάς. Τον κόσμο του Δικεφάλου.  Μέσω του PAOK Action, μέρος των εσόδων από τις εισπράξεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διατεθεί για την κάλυψη των νοσηλειών της Θεοδώρας.
Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα κοντά σε όσους τον έχουν ανάγκη, στηρίζει το δυνατό αυτό κορίτσι και του εύχεται να γίνει γρήγορα καλά για να επιστρέψει στη φυσιολογική ζωή του και να το δούμε και πάλι να χαμογελά στην αγαπημένη της Τούμπα.

Πηγή: paokfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: