Μπακαλιάρος με σπανάκι, μαρούλι και καρότο
Υλικά συνταγής....
- 800γρ. μπακαλιάρος φιλέτο ή παστός
- 800γρ. σπανάκι
- 1 ρίζα μαρούλι
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 πράσο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζ. σπιτική σάλτσα ντομάτας ή χυμός εμπορίου
- 1 κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου