Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Τέλος ο δωρεάν καφές και το νερό στις Επιτροπές της Βουλής

Παύει η δωρεάν παροχή καφέ και εμφιαλωμένου νερού στους βουλευτές που μετέχουν στις Επιτροπές.
Η παραπάνω απόφαση ισχύει μετά από εντολή του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη και φυσικά μετά και τις εντονότατες αντιδράσεις πολιτών όταν χθες δόθηκε στη δημοσιότητα το ποσό που έχει δαπανήσει το Εθνικό Κοινοβούλιο για καφέδες και νερά που προσφέρθηκαν σε προσκεκλημένους 44 συνεδριάσεων των επιτροπών.

Το εξωπραγματικό ποσό αγγίζει τα 10.023 ευρώ και αν προσπαθήσει να διαιρέσει κανείς το ποσό αυτό με τον αριθμό των προσκεκλημένων, τότε κάθε καφές κόστισε στους Έλληνες 3.7 ευρώ.
Αυτό μάλιστα έρχεται μόλις ένα μήνα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τα λεφτά που έχουν δοθεί από τη Βουλή για κουλουράκια. Το απίστευτο αυτό ποσό άγγιξε τα 16.753 ευρώ.  
Και η αλόγιστη σπατάλη δεν σταματάει στους καφέδες, τα κουλουράκια και τα νερά. Σύμφωνα με τη Διαύγεια η Βουλή των Ελλήνων ξοδεύει 36.078 ευρώ για εφημερίδες και περιοδικά στο Γραφείο Τύπου της. Η δαπάνη αυτή μάλιστα αφορά μόνο το μήνα Φεβρουάριο.
Ελπίζουμε μετά την απόφαση κατάργησης των δωρεάν καφέδων και νερών να ακολουθήσουν κι άλλες και να μπει επιτέλους ένα "φρένο" σε αυτά που αλόγιστα φαίνεται ότι ξοδεύει το Ελληνικό Κοινοβούλιο και τα οποία καλείται να πληρώσει ο ελληνικός λαός. 


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: