Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Βαριές κουβέντες Ιωαννίδη- Τζιτζικώστα για τα λεφτά της Περιφέρειας και την προεκλογική εκστρατεία

Ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι δύο μήνες πριν από τις εκλογές. 
Το χορό άνοιξε σήμερα ο Γ. Ιωαννίδης. Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε άφησε αιχμές για τον νυν περιφερειάρχη και την παράταξή του ζητώντας "να μην δίνουν την εντύπωση ότι η προεκλογική εκστρατεία γίνεται με λεφτά της Περιφέρειας".
"Επειδή μπερδεύεται ο Περιφερειάρχης με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, ο υποψήφιος πρέπει να κά νει οτιδήποτε κάνει από το.....
προεκλογικό κέντρο" πρόσθεσε με νόημα. 
Άμεση ήταν η απάντηση από τον Απ. Τζιτιζικώστα «Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους κάποιοι σκόπιμα επιλέγουν να υψώσουν τους τόνους...Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τους ακολουθήσουμε σε αυτή την τακτική, που έρχεται από το παρελθόν και θυμίζει τις παλαιοκομματικές επιθέσεις της δεκαετίας του '80" αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση. 
"Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα διαφάνειας και εντιμότητας...Εάν ο οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή απόδειξη για το αντίθετο, τον προκαλούμε να την παρουσιάσει, αλλιώς τα όσα διαλαλεί δεξιά και αριστερά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά συκοφαντίες" απάντησε η πλευρά Τζιτζικώστα.  
Η ομάδα Ψωμιάδη και ο πανικός
Κόντρα των δύο "γαλάζιων" υποψηφίων και για τους υποψήφιους συμβούλους που ανακοίνωσε ο νυν περιφερειάρχες. 
"Είναι η ομάδα του Ψωμιάδη" είπε ο Γ. Ιωαννίδης αφήνοντας να εννοηθεί ότι η απέναντι πλευρά τάζει θέσεις. "Μου κάνει εντύπωση που βρέθηκαν 30 λογοτιμήτες" σχολίασε. 
"Αντιλαμβανόμαστε το λόγο για τον οποίο κάποιοι ενοχλούνται από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων, παρά τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκαν και τα ανταλλάγματα που τους προσφέρθηκαν, παρέμειναν ενωμένοι και διεκδικούν να συνεχίσουν με το συνδυασμό της «Αλληλεγγύης»" απάντησε στην ανακοίνωση η παράταξη του Απ. Τζιτιζικώστα τονίζοντας ότι "ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: