Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Δείτε πόσο κόστισαν καφέδες και νερά σε 44 συνεδριάσεις της Βουλής!

Οι καφέδες και τα νερά που «κεράστηκαν» σε 44 συνεδριάσεις επιτροπών της Βουλής με προσκεκλημένους και εξωκοινοβουλευτικούς παράγοντες κόστισαν περισσότερο από 10. 000 ευρώ (10.023,10 ευρώ). Με βάση τη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην «κοινοβουλευτική διαφάνεια» και με ένα πρόχειρο επιμερισμό του ποσού ανά άτομο, το κόστος καφέ και νερού σε μία συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής ανέρχεται σε περίπου 3,70 ευρώ, την ώρα που στο.... κυλικείο της Βουλής οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες και πόσο μάλλον σε μία μαζική παραγγελία.
Την ίδια ώρα με βάση άλλη απόφαση που αναρτήθηκε στην «κοινοβουλευτική διαφάνεια», περίπου 55 ευρώ το άτομο κόστισε το επίσημο δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης, που παρέθεσε η Βουλή σε 120 προσκεκλημένους της για τη Συνάντηση των Προέδρων των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.
Συνολικά δαπανήθηκε το ποσό των 6.674,60 ευρώ.

skai.gr

Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια: