Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Έως 20 Μαρτίου η καταληκτική ημερομηνία για μεταβολή από το ειδικό καθεστώς των αγροτών στο νέο σύστημα φορολογίας

Σύμφωνα με απάντηση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών κ. Χάρη Θεοχάρη, το Σάββατο 8 Μαρτίου, στο Twitter, η 20η Μαρτίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για μεταβολή από το ειδικό καθεστώς των αγροτών στο νέο σύστημα τήρησης στοιχείων. Υπενθυμίζουμε ότι στα 15.000 ευρώ έχει «κλείσει» τελικά το εισοδηµατικό όριο πάνω από το οποίο οι αγρότες θα πρέπει να τηρούν παραστατικά και να µεταταχθούν στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ.
Οι αγρότες των οποίων τα.....
έσοδα ξεπερνούν το πλαφόν αυτό ή έχουν λάβει το 2013 επιδοτήσεις άνω των 5.000 ευρώ θα πρέπει να κάνουν έναρξη επιτηδεύµατος στις Εφορίες.
Να σημειωθεί ότι νέα ΠΟΛ με θέμα: «Οδηγίες για την ολοκλήρωση της καταχώρησης αιτήσεων επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος, που υποβλήθηκαν το 2013 και τις τεχνικές προδιαγραφές ηλεκτρονικού αρχείου που θα υποβάλλεται από τις συνεταιριστικές οργανώσεις με τις αιτήσεις που θα υποβληθούν κατά το τρέχον έτος», δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια.
Δείτε εδώ την ΠΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: