Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ξεκίνησαν τα πρώτα σεμινάρια για το 2014 του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Πολυγύρου




Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πολυγύρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) συνεχίζει τα προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
            Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο.

            Κατά την περίοδο του έτους 2013 υλοποιήθηκαν από τα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πολυγύρου 14 προγράμματα, σε Ορμύλια, Παλαιόχωρα, Σανά, Γεροπλάτανο και Πολύγυρο, με θεματικές, μεταξύ των άλλων: επεξεργασία κειμένου, διαδίκτυο, διακόσμηση, υπολογιστικά φύλλα, ρωσικά για τον τουρισμό κ.ά.
            Το 2014 θα υλοποιηθούν τα εξής τμήματα:

Α/Α
ΤΙΤΛΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ

1-3 (3 τμήματα)
ΑΓΓΛΙΚΑ
ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ

4
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΟΡΜΥΛΙΑ
Υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερομένους στο 2371350701
5-6 (2 τμήματα)
ΙΤΑΛΙΚΑ (τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 19-3-2014, 16.00-18.00 και 18.00-20.00) στο Γυμνάσιο Πολυγύρου.
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερομένους στο 2371350701
7-10 (4 τμήματα)
ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ)
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ


            Ο Δήμος Πολυγύρου, πρώτος σε δημιουργία τμημάτων σ' όλο το Νομό Χαλκιδικής για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί, ξεκινώντας συνεργασία με άλλους Φορείς - Υπηρεσίες του Νομού, ώστε να προσφέρει γνώση και επιμόρφωση στους εργαζόμενους του εκάστοτε Φορέα.
            Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε, σήμερα 14/03/2014, το πρώτο σεμινάριο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου με θεματικό πεδίο τις Πρώτες Βοήθειες, δημιουργώντας 4 τμήματα τα οποία, θα ολοκληρωθούν με το πέρας 25 ωρών.
            Πριν την έναρξη του σεμιναρίου το χαιρετισμό του Δημάρχου Πολυγύρου, κ. Αστέριου Ζωγράφου, μετέφερε η Σύμβουλος Δημάρχου και Υπεύθυνη του Προγράμματος, κα Β. Τριανταφύλλου, στον οποίο τονίστηκε η σημασία των προγραμμάτων αυτών και η άριστη συνεργασία, που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
            Κατά το χαιρετισμό του ο Διοικητής της Π.Υ. Πολυγύρου, Πύραρχος Κωνσταντίνος Παχίδης, ευχαρίστησε το Δήμο Πολυγύρου για τις συγκεκριμένες δράσεις και δήλωσε συμμετοχή εκ μέρους της Υπηρεσίας σε αντίστοιχα προγράμματα.


Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: