Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

"Πασαρέλα" στις συνεντεύξεις της Ryanair στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Υποψήφιες αεροσυνοδοί και υποψήφιοι φροντιστές, ντύθηκαν σύμφωνα με τον ενδυματολογικό κώδικα που έθεσε η εταιρεία. Φούστα έως το γόνατο με διάφανο καλσόν και κοντό μπλουζάκι ή πουκάμισο για τα κορίτσια, επίσημο παντελόνι και κοντομάνικο πουκάμισο για τα αγόρια και παρουσιάστηκαν μπροστά στους αξιολογητές της Ryanair.

Οι υποψήφιοι έδωσαν γραπτές και προφορικές εξετάσεις και περιμένουν, εφόσον πετύχουν, να περάσουν στο επόμενο στάδιο.
Το εντυπωσιακό είναι πως στην «Ημέρα αξιολόγησης» της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, που διοργανώθηκε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, τα γραφεία της μετατράπηκαν σε πασαρέλα, αφού όμορφες παρουσίες, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες των ethnos και espresso, που έχουν όνειρο να κάνουν καριέρα αεροσυνοδού, προσέλκυσαν τα βλέμματα όλων.
Τα απαραίτητα προσόντα
Για μία θέση στα αεροπλάνα της Ryanair υπάρχουν προδιαγραφές εμφάνισης, εκπαίδευσης και υγείας που έθετε η εταιρεία, εκτός από αυτές της ενδυμασίας. Ητοι: ύψος από 1,57 μ. έως 1,88 μ., σωματικό βάρος ανάλογο του ύψους, ικανότητα κολύμβησης τουλάχιστον για 20 μέτρα χωρίς βοήθεια, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καλή όραση (να μη φορούν γυαλιά ή φακούς επαφής).
Ειδική μνεία είχε γίνει στο ενημερωτικό για τα τατουάζ, καθώς δεν θα γίνονταν δεκτοί υποψήφιοι που το έχουν σε εμφανές σημείο (χέρια, ώμοι, λαιμός και για τα δύο φύλα, πόδια για τις γυναίκες).
Αρχικά, εισήλθαν όλοι μαζί στην αίθουσα για να υποβληθούν στο γραπτό τεστ γλωσσικής επάρκειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: