Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αυστηρώς για... θηλυκά! Ορίστε τι απασχολεί τις γυναίκες στο σεξ!



O τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τις σχέσεις διαφέρει ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες. Το ίδιο και ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το σεξ
Μάλιστα, πολλές φορές εμείς τα κορίτσια εντοπίζουμε προβλήματα που οι άντρες δεν μπορούν όχι απλά να αντιληφθούν, αλλά αδυνατούν και να κατανοήσουν.
Ποια είναι αυτά;

1. Πως θα πεις σε κάποιον ότι έχεις περίοδο: Είστε πάνω στα μέλια και έχει έρθει η στιγμή του… σεξ. Είσαι έτοιμη και σου έρχεται η περίοδος. Αν δεν είναι αυτό πρόβλημα, τότε τι; Και όμως κάποια αγόρια μπορεί να δηλώσουν ότι δεν έχουν πρόβλημα, αλλά έλα που δεν γίνεται (γιατί ας πούμε πονάς)!
2. Αγοράζεις καινούργια εσώρουχα και εκείνος δεν τα βλέπει: Είτε γιατί απλά σβήσατε τα φώτα, είτε γιατί απλά δεν τον ενδιαφέρουν τα καινούργια σου, σούπερ σέξι εσώρουχα που τόσο χρόνο αφιέρωσες για να τα βρεις!
3. Δεν έχεις ξυριστεί: Εσύ έχεις το άγχος της… μακριάς τρίχας, όταν εκείνος δεν νοιάζεται για… τρίχες.
4. Σε απασχολεί αν θα είσαι όμορφη το πρωί που θα ξυπνήσετε: Όταν εκείνος δίπλα σου απλά το έχει ρίξει στον ύπνο…
5. Όταν έχεις ξεχάσει το μέικ απ- κονσίλερ- καλλυντικά σου για να φρεσκαριστείς του πρωί: Καταστροφή για σένα, αδιάφορο για εκείνον.
6. Όταν περιμένει να του φορέσεις το προφυλακτικό: Ποτέ όμως δεν κατάλαβες γιατί πρέπει να το κάνεις εσύ!
7. Όταν δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό: Σ’ αυτή την περίπτωση, ούτε που το διαπραγματεύεσαι!
8. Όταν αδυνατεί να εντοπίσει την κλειτορίδα σου: Μα ειλικρινά, τόσο αδιάφορο του είναι το θέμα που δεν έχει μπει στον κόπο να ψάξει; Ή ήταν πάντα το σεξ για πάρτη του; Με τι έχεις μπλέξεις;
9. Για το αν θα σε κρίνει για τα παχάκια σου: Πριν απ’ αυτόν, έχεις εσύ η ίδια καταδικάσει τον εαυτό σου και έχεις ρίξει την αυτοπεποίθηση στα τάρταρα.
10. Για το πόσο καθαρά είναι τα σεντόνια στα οποία θα κάνετε σεξ ή αν ο συγκάτοικός του θα είναι στο δίπλα δωμάτιο: Τι τον νοιάζει, αλλά πόσο σε ανατριχιάζει η ιδέα της… βρώμας αλλά και του γεγονότος ότι κάποιος θα σας ακούει!
10 +1 Να μην αφήσεις σημάδια: Εσύ θα το μαζέψεις τελικά εκείνο το ρημάδι το προφυλακτικό…
Σχέση-ζευγάρι
joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: