Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Συνεργασία έκπληξη στη Θεσσαλονίκη

Η αμερικανική πολυεθνική αλυσίδα έχει ήδη εκφράσει την σχετική πρόθεση της και ετοιμάζεται ..
να προχωρήσει στη σύναψη συμφωνίας, με μεγάλη μονάδα της πόλης.



Την είσοδό της στην ξενοδοχειακή αγορά της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει η Sheraton. Η αμερικανική πολυεθνική αλυσίδα έχει ήδη εκφράσει την σχετική πρόθεση της και ετοιμάζεται να προχωρήσει στη σύναψη συμφωνίας, με μεγάλη μονάδα της πόλης. Η συμφωνία δεν θα προβλέπει την εξαγορά της, αλλά την ανάληψη του μάνατζμεντ του ξενοδοχείου, το οποίο, έτσι, θα μετονομασθεί σε Sheraton Thessaloniki.
Η κίνηση αναμένεται να προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον, αφού το brand name είναι παγκοσμίως γνωστό, γεγονός το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα η ευρύτερη περιοχή να έχει έναν ακόμα σοβαρό λόγο για να μπει στον διεθνή τουριστικό χάρτη, από πλευράς προορισμού.
Ανάλογο άνοιγμα θα κάνει η αλυσίδα και στην Αθήνα, όπου, επίσης, δεν διαθέτει μέχρι σήμερα παρουσία. Το παράδειγμα της αμερικανικής πολυεθνικής εκτιμάται ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου, επιβεβαιώνοντας, με τον πιο επίσημο τρόπο, ότι η Ελλάδα αναβαθμίζεται πολύ τους τελευταίους μήνες, σε τουριστικό επίπεδο.


voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: