Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

10+1 τρόποι για περάσεις το βράδυ σου χαλαρά!

Είχες μία πολύ κουραστική μέρα στη δουλειά και το μόνο που θέλεις επιστρέφοντας στο σπίτι είναι να χαλαρώσεις; Δες 10+1 τρόπους για να το κάνεις σύμφωνα με το faysbook.gr πραγματικότητα!
1. Φτιάξε ένα υγιεινό βραδινό....


Αυτοί που φτιάχνουν το δικό τους φαγητό στο σπίτι καταφέρνουν πιο εύκολα να χάσουν τα περιττά κιλά που τους ταλαιπωρούν.

2. Χαλάρωσε με ένα τσάι
Ένα χαλαρωτικό, ζεστό, φλυτζάνι τσάι μπορεί να σε βοηθήσει να διώξεις το άγχος της ημέρας και να προετοιμαστείς για το κρεβάτι.

3. Ετοίμασε την τσάντα του γυμναστηρίου
Όποια μικρή προσπάθεια κι αν κάνεις για να καταφέρεις να μείνεις πιστή στο πρόγραμμα γυμναστικής σου είναι σημαντική. Το να τρέχεις το πρωί ψάχνοντας τις κάλτσες σου ή ότι άλλο έχεις χάσει μπορεί να σε αποθαρρύνει από το να πας τελικά στο γυμναστήριο.

4. Πιες ένα ποτηράκι
Δεν είναι κακό να πίνεις πού και πού ένα ποτηράκι κρασί το βράδυ. Φρόντισε απλά να μείνεις στο ένα ποτηράκι και να μην περάσεις σε δεύτερο.

5. Οργανώσου
Κάνει το αύριο λιγότερο αγχωτικό οργανώνοντας την ημέρα σου από το προηγούμενο βράδυ. Βάλε στη θέση του το laptop της δουλειάς, βγάλε τα ρούχα που θα φορέσεις την επόμενη μέρα και βάλε και κανένα πλυντήριο για να είσαι πιο χαλαρή στο άμεσο μέλλον.

6. Κάνε στρετς
Ένα καλό σετ διατάσεων μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις πιο ευλύγιστη και να χαλαρώσεις προετοιμάζοντάς σε για τον βραδινό σου ύπνο.

7. Κάνε τον ύπνο προτεραιότητα
Το να μην κοιμάσαι καλά και πολύ οδηγεί σε πολλά θέματα. Αυξάνει την πίεση του αίματος, κάνει πιο αδύναμο το ανοσοποιητικό σου σύστημα και βοηθάει στο να πάρεις κιλά. Βεβαιώσου ότι κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες κάθε βράδυ.

8. Φάε ένα σνακ πριν κοιμηθείς
Μερικές φορές η πείνα είναι αυτή που δε σε βοηθάει να κοιμηθείς το βράδυ. Φάε ένα μικρό και ελαφρύ σνακ πριν πας για ύπνο για να μην έχεις την αίσθηση της πείνας να σε ταλαιπωρεί.

9. Μην ξεχνάς την ενυδάτωση
Δεν κατάφερες να πιείς πολύ νερό μέσα στη μέρα; Προσπάθησε να πιείς όσο περισσότερο γίνεται στο δείπνο ενώ καλό είναι να αποφύγεις οποιουδήποτε είδους αναψυκτικό.

10. Κάνε ό,τι σε χαλαρώνει
Σε χαλαρώνει να ακούς μουσική ή να βλέπεις τηλεόραση; Κάνε ό,τι σε χαλαρώνει για να είσαι ήρεμη και ευχαριστημένη πριν πέσεις για ύπνο.

11. Γέλα
Όσο άσχημη κι αν ήταν η μέρα σου προσπάθησε να βρεις κάτι που θα σε κάνει να γελάσεις. Να είσαι σίγουρη πως αν προσπαθήσεις λίγο, κάτι θα βρεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια: