Σούπα γλυκοπατάτας με τσίλι
Υλικά συνταγής....
- 4 μεγάλες γλυκοπατάτες κομμένες σε ζάρια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 1 λίτρο ζωμός κότας
- 1-3 πιπεριές τσίλι ψιλοκομμένες (κατά βούληση)
- χυμός από 2 λάιμ
- ξύσμα από 1 λάιμ
- 3 κ.σ. κόλιανδρος φρέσκος ψιλοκομμένος ή 1 κ.σ. κόλιανδρος ξερός
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- λίγο ελαιόλαδο για το σερβίρισμα (1 κ.σ. ανά μερίδα)
- αλάτι
- πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου