Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

O εκκεντρικός Δημοσθένης Βεργής περνάει δύσκολες ώρες

Δύσκολες ώρες περνά ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων, Δημοσθένης Βεργής, ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.


Σύμφωνα με την «Espresso», ο κ. Βεργής εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Μάλιστα, λόγω της κατάστασής του, ο κ. Βεργής θα περάσει πιθανότατα τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, ωστόσο, έχει συνεχώς στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ο Δημοσθένης Βεργής, πρώην αυτοαπασχολούμενος, συνδικαλιστής, δημοσιογράφος και ειρηνιστής, όπως δηλώνει, είναι πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Οικολόγων. Ο Βεργής συνήθως στις πολιτικές εκστρατείες του επιδεικνύει γυμνές γυναίκες, ενώ έχει φωτογραφηθεί γυμνός ή με πρωτότυπες ενδυμασίες για τις αφίσες του Κόμματος. Υποστηρίζει τη νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης και του απεριόριστου γυμνισμού.
Ο Δημοσθένης Βεργής είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του '90 όταν εμφανίσθηκε γυμνός σε αφίσα για τα Ίμια και αργότερα όταν έφερε πρόβατα στην πλατεία Κολωνακίου.



Ο Δημοσθένης Βεργής. Παρίσι 1966. Φωτογραφία: Σίμος Τσαπνίδης:

Ο Βεργής με τα πρόβατα στο Κολωνάκι:


Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: