Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΚυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Τελείωσε το πλέξιμο στη Θέρμη - Ξεπέρασε τα 30 μέτρα η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη κάλτσα του κόσμου(ΦΩΤΟ)

Το ειπαν και το έκαναν στη Θέρμη: έπλεξαν τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη κάλτσα στον κόσμο. Φωτιά πήραν από τις αρχές Δεκεμβρίου οι βελόνες πλεξίματος και μόλις χθες οι γυναίκες τις άφησαν κάτω, αφού έπλεξαν περισσότερα από 30 μέτρα.
Όπως ανέφερε μιλώντας στο thousandnews.gr ο επικεφαλής των Εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης Κώστας Κουγιουμτζίδης, ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια χριστουγεννιάτικη πλεκτή κάλτσα μήκους 25 μέτρων. Το προηγούμενο ρεκόρ γκίνες κρατά μία κάλτσα 18 μέτρων. Η προσπάθεια, είπε, έχει κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς στόχος είναι να.....
συγκεντρωθούν τρόφιμα, είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης.
Ήδη, οι υπεύθυνοι βρίσκονται σε επαφή με τα γραφεία του βιβλίου Γκίνες, ώστε να γίνει η καταμέτρηση και η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη πλεκτή κάλτσα να συμπεριληφθεί στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ.

Η κάλτσα θα παραμένει η κάλτσα θα παραμείνει στο Φράγμα της Θέρμης μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να φωτογραφηθούν μαζί της και να προσφέρουν ό,τι μπορούν, είτε πρόκειται για τρόφιμα, είτε για ρουχισμό, είτε για φάρμακα, είτε για οτιδήποτε άλλο επιθυμούν. 
 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: