Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο αγώνας βάφτηκε με αίμα-ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ




Ρεπορτάζ: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται από το πρωί ο γαμπρός του Γιώργου Μπόμπολα, Λουκάς Γιαννακούλης ο οποίος συμμετείχε στο ράλι Παλλάδιο, αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος. Ο έμπειρος οδηγός αγώνων (αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας) συμμετείχε με μία Porsche 911 RSR και μαζί με τον Γιώργο Πετρόπουλο διεκδικούσαν μία καλή θέση στην κατηγορία των ιστορικών αυτοκινήτων. Δυστυχώς όμως με το ξεκίνημα του αγώνα και από τη πρώτη ειδική διαδρομή «Άγιος Ιωάννης 1», το πλήρωμα είχε μία τρομακτική έξοδο με αρκετά χιλιόμετρα στο κοντέρ. Στο 6,5 χιλιόμετρο της συγκεκριμένης ειδικής το αυτοκίνητο «έχασε το πίσω μέρος» έκανε τετ-α-κε και χτύπησε σε δέντρο από την πλευρά του οδηγού στη μέση της πόρτας.




Η ανακοίνωση του Start Line Racing Club για το συμβάν στο Facebook
Η ανακοίνωση του Start Line Racing Club για το συμβάν στο Facebook


Παρά τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουν όλα τα αγωνιστικά πληρώματα που συμμετέχουν σε αγώνες, η σύγκρουση με δέντρο ήταν σφοδρή. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά ο οδηγός Λουκάς Γιαννακούλης ενώ ο συνοδηγός Γιώργος Πετρόπουλος χτύπησε στο χέρι του. Ωστόσο η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Θριάσιο. Οι γιατροί διέγνωσαν πως η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά σοβαρή και γι αυτό το λόγο αποφάσισαν να τον μεταφέρουν με ελικόπτερο στο Αττικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr ο οδηγός φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποστεί σοβαρή ζημιά ο ένας του πνεύμονας. Άνθρωπος των αγώνων που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του μιλώντας στο zougla.gr τόνισε ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και όλοι εύχονται το καλύτερο δυνατό για τον συναθλητή τους.


Η Porsche 911 με την οποία τράκαρε ο Λ. Γιαννούλης
Η Porsche 911 με την οποία τράκαρε ο Λ. Γιαννούλης


Από την πλευρά τους, οι οδηγοί των ιστορικών αυτοκινήτων ως ένδειξη συμπαράστασης σταμάτησαν τον αγώνα ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν κανονικά. Από την πλευρά της η διοργανώτρια λέσχη σε ενημέρωση από την σελίδα της στο Facebook έγραψε για το περιστατικό: «O Λουκάς Γιαννακούλης, ο οδηγός της Porsche 911 που είχε την έξοδο στην ε.δ. Άγιος Ιωάννης έχει τραυματιστεί και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο συνοδηγός του, Γιώργος Πετρόπουλος προσκομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους». Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ειδική διεκόπη ενώ ο απεγκλωβισμός έγινε πολύ γρήγορα από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Ο Λουκάς Γιαννακούλης, σύζυγος της Μαρίας Μπόμπολα, έτρεχε για πολλά χρόνια στους αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας ενώ έχει συμμετάσχει στο παρελθόν με μοτοσικλέτα στο ράλι Ντακάρ.


Από τη συμμετοχή του στο ράλι Ντακάρ
Από τη συμμετοχή του στο ράλι Ντακάρ


Ποιος είναι ο Λουκάς Γιαννούλης

Ο Λουκάς Γιαννούλης είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1983). Υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την επίβλεψη εργοταξίων για έργα Πολιτικού Μηχανικού και υπαίθρια έργα. Το 1992 ορίστηκε Υπεύθυνος Έργων για το σύνολο των ιδιωτικών έργων της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. Από το 1995 μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας με τομέα ευθύνης τη διασφάλιση ποιότητας και το 1999 ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. Το 2000 και μετά τη συμφωνία για μετοχική συνεργασία της ΑΚΤΩΡ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ και την ΤΕΒ ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΤΕΒ Α.Ε. Το 2001 ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της REDS A.E. (πρώην ΚΑΜΠΑΣ). Τον Μάιο του 2002, με την απόσχιση και εισφορά των κατασκευαστικών κλάδων των εταιριών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ και ΤΕΒ στην εταιρία ΑΚΤΩΡ, είχε οριστεί Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. Συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. (πρώην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ) ως Μέλος, εκτελεί χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ Facilities Management και Αντιπροέδρου στην ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ που ειδικεύεται σε έργα ανάπλασης χώρων και διαμόρφωσης τοπίων.





Η Porsche με την οποία τράκαρε ο Λ. Γιαννακούλης
Η Porsche με την οποία τράκαρε ο Λ. Γιαννακούλης



Φωτογραφία από συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει  όταν έτρεξε στο Ντακάρ
Φωτογραφία από συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει όταν έτρεξε στο Ντακάρ
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: