Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ.- Οι πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ στη Χαλκιδική

Eσωκομματικές εκλογές διεξήχθησαν στις οργανώσεις της ΝΔ σε όλη τη χώρα, με εκπροσώπους του κόμματος να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την συμμετοχή των μελών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Πολυγύρου προσήλθαν στις κάλπες 522 μέλη!

Οι κάλπες άνοιξαν στις δέκα το πρωί του Σαββάτου σε 350 δήμους σε όλη την Ελλάδα για την ανάδειξη  των....

νέων Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών και  την εκλογή Προέδρων Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων  και αιρετών μελών Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών.


«Η παράταξή μας μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία βγήκε πιο δυνατή και ενωμένη» δήλωσε ο εκτελών χρέη προέδρου στη ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Στέλιος Βαλιάνος.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τις κάλπες που στήθηκαν στους πέντε Δήμους της Χαλκιδικής πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ. είναι οι εξής:


  • ΔΗΜ.ΤΟ Πολυγύρου: Απόστολος Τζηρίτης
  • ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Προποντίδας: Μανόλης Βιτλής
  • ΔΗΜ.ΤΟ Σιθωνίας: Στέλιος Κωστίκας
  • ΔΗΜ.ΤΟ Κασσάνδρας: Δημήτρης Παπανικολάου
  • ΔΗΜ.ΤΟ Αριστοτέλη: Θανάσης Σιμιγδάλης
Στελέχη της Ν.Δ. στη Χαλκιδική τόνιζαν χθες στο halkidikinews.gr  ότι τα νέα όργανα θα πρέπει να μπορούν να αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας, να παρακολουθούν τα προβλήματα του τόπου, να παράγουν πολιτική, να έχουν λόγο και παρέμβαση όχι μόνο προς το κόμμα αλλά και προς την κυβέρνηση.

της Βικτωρίας Καρακούση
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: