Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Διαγωνισμός από το Δήμο Ν. Προποντίδας για την επισκευή των οχημάτων του Δήμου.

Μειοδοτικό διαγωνισμός για τη συντήρηση και την επισκευή των οχημάτων και των μηχανημάτων του στα Μουδανιά, τη Ν. Καλλικράτεια και την Τρίγλια, προκηρύσσει ο Δήμος Ν. Προποντίδας, με καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα για τα...
Μουδανιά ο προϋπολογισμός είναι 99.722,25 €, υμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και ώρα λήξης της παράδοσης των προσφορών είναι 10.00 π.μ. Για την Καλλικράτεια ο προϋπολογισμός είναι 124.476,00 €,συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και η ώρα λήξης παράδοσης των προσφορών 12.00 μ., ενώ για την Τρίγλια ο προϋπολογισμός ανέρχεται 36.777,00 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και λήγει στις 14.00 μ.μ.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δήμο, στα Ν. Μουδανιά και μπορούν να συμμετέχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, κοινοπραξίες που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή από τις 7.00-15.00) από το γραφείο της Δ/νσης Ποιότητα Ζωής, Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Αρμόδιος Υπάλληλος: Σταματίου Αντώνιος. Διεύθυνση: Μ. Αλεξάνδρου 26, Ν. Μουδανιά, τ.κ. 63200 Τηλέφωνο: 2373350221, 50215.



Διακήρυξη για την συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων της Δ.Ε. Μουδανιών



Διακήρυξη για την συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων της Δ.Ε. Καλλικράτειας.


Διακήρυξη για την συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων της Δ.Ε. Τρίγλιας


Δεν υπάρχουν σχόλια: