Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Δ. Τσούφης: Ανακοινώνει συνδυασμό-ετοιμάζει εκπλήξεις



Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου έχει αρχίσει και ο ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Τσούφης  είναι αποφασισμένος να χαρίσει ένα καυτό χειμώνα στους αντιπάλους του με πολλές εκπλήξεις. Η πρώτη κίνηση αναμένεται μέσα στο Φθινόπωρο και θα έχει σχέση με την ανακοίνωση της παράταξης στην οποία θα ηγηθεί στις εκλογές του 2014.
Σε αυτή την εκδήλωση που θα κρατήσει απο πλευράς υποψηφίων αρκετά κλειστά χαρτιά ο Δημήτρης Τσούφης θα δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας για το Δήμο Νέας Προποντίδας ενώ με τη συμμετοχή του κόσμου αναμένεται να στείλει το πρώτο μήνυμα ισχύος στους αντιπάλους του. Σε ότι αφορά την συγκρότηση του ψηφοδελτίου ο Δημήτρης Τσούφης   είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί από την ενδεχόμενη αποχώρηση του νυν Δημάρχου Δαμιανού Ιορδανίδη κάτι που θα τον δυναμώσει στον χώρο των συντηρητικών ψηφοφόρων,  δεν δείχνει να βιάζεται και πλέον έχει συγκεκριμένη στρατηγική για τις κινήσεις που θα κάνει σε βάθος χρόνου. 
meapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: