Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η Νατάσα Μποφίλιου αποκλειστικά στο seleo - Διαβάστε όσα δήλωσε για τις δικές της 'Μέρες του Φωτός'!

altΜετά και την υπέροχη συναυλία που πραγματοποίησε στο λιμάνι Θεσσαλονίκης για λογαριασμό της Α21, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για τις δικές της ..Μέρες του Φωτός στο www.seleo.gr και την Κατερίνα Μπελαντώνα.

Η ίδια δήλωσε πολλές φορές το βράδυ της συναυλίας, ότι είναι πολύ συγκινημένη που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και που τραγουδά στηρίζοντας την προσπάθεια της Α21 για την εξάλειψη της εμπορίας ανθρώπων.

Σχετικά με την πραγματικότητα που επιβεβαιώνουν τα στατιστικά της οργάνωσης και τα οποία μιλούν για χιλιάδες γυναίκες θύματα εμπορίας στην Ελλάδα, η Νατάσα Μποφίλιου, είπε:
«Είδα πριν από λίγο καιρό ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, όπου για πρώτη φορά συνειδητοποίησα ότι το trafficking αποτελεί μάστιγα στην Ελλάδα του σήμερα. Εκεί έπαθα το πρώτο σοκ. Όταν με προσέγγισε η Α21 αμέσως είπα το ναι. Διαβάζοντας όλα τα στοιχεία και το ενημερωτικό υλικό που μου έστειλε η Α21 αντιλήφθηκα το μέγεθος του κακού. Είναι τρομακτικό σήμερα το 2013, τόσες χιλιάδες γυναίκες στην Ελλάδα, να είναι θύματα εμπορίας. Εάν εμείς μπορούμε με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσουμε, τότε πρέπει να το κάνουμε».
Σε αντιδιαστολή με την μαύρη αυτή πραγματικότητα, ρωτήσαμε τη Νατάσα Μποφίλιου, πως είναι για την ίδια, οι ‘’Μέρες του Φωτός’’.
«Όταν υπάρχει η Α21, όταν υπάρχει το ΚΕΘΕΑ, όταν υπάρχουν τέτοιου είδους οργανώσεις και βλέπουμε ότι οι άνθρωποι δρουν συλλογικά προς όφελος συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, αυτό όλο για μένα είναι οι μέρες του φωτός» δήλωσε μιλώντας με πάθος, όπως συνηθίζει να κάνει.
alt
Για το αν ονειρεύεται και ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο της, μας είπε:
«Γενικά δεν κάνω μεγάλα όνειρα. Θα έλεγα ότι αυτό που θέλω είναι η ζωή μου να έχει νόημα και να μην περνάει απλά, να υπάρχει τριβή και δράση σε αυτή, να είναι δημιουργική».
Τέλος, ρωτήσαμε τη Νατάσα Μποφίλιου, ποια είναι ..η σχέση της με τη Θεσσαλονίκη.
«Η Θεσσαλονίκη μου αρέσει πάρα πολύ, αγαπώ τον κόσμο, το ζεστό κοινό της πόλης και γι’ αυτό το χειμώνα θα είμαι πάλι εδώ»! μας είπε, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους φίλους της σε λίγο καιρό και πάλι, στην πόλη ..του Βαρδάρη.

Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια: