Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

«Όσα οι άλλοι θέλουν πέντε ζωές για να τα προσφέρουν, ο Παύλος Φύσσας τα προσέφερε με τον θάνατό του»

Είναι τραγικό, άδικο, σχεδόν αδύνατον να το χωνέψει κανείς, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
Αλήθεια αιματηρή, δολοφονική, για χρόνια κρυμμένη στους δρόμους και στα δαρμένα σώματα μεταναστών και άλλων «αλλόθρησκων», η οποία για να βγει στο φως έπρεπε ένας Έλληνας να χάσει τη ζωή του,
πυροδοτώντας με το χαμό του ένα τσουνάμι εξελίξεων που απολήγουν στο σήμερα και στις μέρες και τους μήνες που θα έρθουν, όσο θα προχωρούν οι διαδικασίες εξάρθρωσης του κοινωνικού εξαμβλώματος της Χ.Α.
Όλοι εύχονται να μην είχε συμβεί το μοιραίο, να μην είχε πέσει ο Παύλος Φύσσας αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο, αν μην είχαν χρειαστεί όλα αυτά για να ανοίξει ο δρόμος για την απόδοση δικαιοσύνης ενάντια στα τάγματα θανάτου που λυμαίνονταν τους δρόμους των λαϊκών περιοχών της Αθήνας και του Πειραιά.
Με αυτά τα λόγια εκφράζει η διαδικτυακή κοινότητα τη μαζική ευγνωμοσύνη της προς το πρόσωπο του ανθρώπου που με το θάνατό του εξυψώνεται σε απόλυτη συμβολική μορφή της μεταπολιτευτικής Ελλάδας:
«Όσα οι άλλοι θέλουν πέντε ζωές για να τα προσφέρουν, ο Παύλος Φύσσας μας τα προσέφερε με τον θάνατό του. Αιώνια ευγνωμοσύνη», γράφει χρήστης του Twitter. «Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται», γράφει άλλος χρήστης, ενώ μία τρίτη αναφέρει: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Υποθέτουμε, δε, ότι οδεύουν προς Κορυδαλλό και οι πολιτικοί τους πάτρονες, χρηματοδότες και λοιποί "ανύποπτοι"...». Και μία τέταρτη: «και γίνονται τα θαύματα εκεί που δε τα περιμένεις».
«Μεγάλη μέρα η σημερινή!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: