Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες Αθλητικής Αλιείας από το ΝΟΜ

Με νικητή τον Σίμο Οχλίδη με το πλήρωμά του και τη συμμετοχή 7 πληρωμάτων συνολικά, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, οι Αγώνες Αθλητικής Αλιείας, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Ναυτικός Όμιλος Μουδανιών



Τα σκάφη με τα πληρώματα απέπλευσαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου από το λιμάνι των Μουδανιών, για να επιστρέψουν το απόγευμα, με μικρή ψαριά ωστόσο, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν καλύτερες επιδόσεις.

Πάντως, όλοι οι συμμετέχοντες αποζημιώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στη γιορτή που.....
πραγματοποιήθηκε στις κατάμεστες από κόσμο εγκαταστάσεις του ΝΟΜ, όπου και επιδόθηκε το κύπελλο στο νικητή, Σίμο Οχλίδη, από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χάρη Σαρόγλου.
NOM2
Εκτός από τον κ. Σαρόγλου, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιώργος Γκιλής, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουδανιών, Όλγα Παπαμέτη, ο Πρόεδρος των ΤΕΙ, Σταύρος Χατζηπέτρου, η γνωστή τραγουδίστρια Ξανθίππη Καραθανάση, όλοι οι αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες, αλλά και φίλοι και καλεσμένοι του ΝΟΜ, που απόλαυσαν τα εξαιρετικά πιάτα με ψάρια και θαλασσινά, που ετοίμασαν τα μέλη του Ομίλου.
NOM3
Οι Αγώνες Αθλητικής Αλιείας διοργανώνονται κάθε χρόνο, για περίπου 30 χρόνια από το ΝΟΜ και συνήθως ήταν 2ήμεροι. Ωστόσο, όπως είπε στο halkidikifocus ο Πρόεδρος του ΝΟΜ, Δημήτρης Σακαλής, το κόστος για να κινηθούν και να μετέχουν στον αγώνα, ειδικά τα μεγάλα σκάφη, είναι τεράστιο και γι’ αυτό το λόγο φέτος οι αγώνες διήρκησαν μία μέρα, ενώ υπήρχε και μικρότερη συμμετοχή: Όπως γράψαμε παραπάνω συμμετείχαν 7 σκάφη από τη Χαλκιδική, αλλά και τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα.
Γράφει: Κίκα ΔημαρόγλουNOM1

NOM4
NOM5
NOM6
NOM7
NOM8
NOM9

Δεν υπάρχουν σχόλια: