Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η "Απάμεια" έκανε γνωστή τη Χαλκιδική στη Σαντορίνη

Συμμετοχή του μικτού χορευτικού του Συλλόγου «Απάμεια» στο Φεστιβάλ της Σαντορίνης

Στη Σαντορίνη βρέθηκαν από τις 6 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου μέλη του μικτού χορευτικού του Συλλόγου «Απάμεια».
Με τη χορευτική τους παρουσίαση,
με δάσκαλο το κ. Θάνο Γουδιό, η «Απάμεια» κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό που παρακολουθούσε το Φεστιβάλ και να πάρει τα εύσημα των διοργανωτών και του Αντιδημάρχου Θήρας.
Το τμήμα του μικτού χορευτικού της «Απάμεια» είναι μόλις 8 μηνών και παρ’όλα αυτά , χωρίς ιδιαίτερες στολές και χωρίς μεγάλη εμπειρία κατάφερε να αποσπάσει τα περισσότερα χειροκροτήματα από τον κόσμο, παρουσιάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα από τα άλλα συγκροτήματα.
Ο Σύλλογος πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά, αφού κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μέλη του μοίραζαν χάρτες, cd και τουριστικούς οδηγούς της Χαλκιδικής. Το υλικό αυτό ζήτησε το Δ.Σ. του Συλλόγου και πήρε από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής. Η πρωτοβουλία αυτή της «Απάμεια» ενθουσίασε τους παρευρισκομένους και κυρίως τους ξένους τουρίστες, που πολλοί από αυτούς δεν γνώριζαν τίποτε για τη Χαλκιδική, ούτε καν που βρίσκεται.
Αποτέλεσμα της πολύ επιτυχημένης παρουσίας της «Απάμεια» στη Σαντορίνη ήταν η πρόσκληση να συμμετέχει ο σύλλογος σε δύο ακόμη φεστιβάλ.
Πρέπει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τους άλλους συλλόγους που συμμετείχαν στο φεστιβάλ , η συμμετοχή της «Απάμεια» πραγματοποιήθηκε με έξοδα των ίδιων των συμμετεχόντων.
Η «Απάμεια» απέδειξε για άλλη μια φορά ότι πολλά μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει καλή παρέα και πολύ μεράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: